Dolar 32,2077
%0.02
Euro 35,0815
%0.21
Altın 2.535,900
%1.41
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de FETÖ'ye 15 gözaltı

İzmir'de FETÖ'ye 15 gözaltı

İzmir'in Tire İlçesi'nde çeşitli meslek gruplarından 5 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında belli aralıklarla gözaltına alındı. Dikili'de de, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 15 kişi gözaltında.

  • Ege Postası
  • 24.11.2016 - 10:07

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında Tire'de geçen pazartesi gününden itibaren belli aralıklarla 5 kişi gözaltına alındı. İlk olarak Tire Vergi Dairesi eski Müdürü R.D., Tire Devlet Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı B.T., Gıda Tarım ve Hayvancılık Tire İlçe Müdürlüğü veterineri Ö.F.S. ve ev hanımı D.U., geçen pazartesi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından B.T. haricindeki şüpheliler, adliyeye sevk edildi. R.D.ve D.U. savcılıktan, veteriner Ö.F.S. ise sevk edildiği adliyeden adli kontrol şartıyla serbest kaldı.  

Bu sabah ise Tire Askerlik Şubesi'nde görevli sivil memur E.T. gözaltına alındı. E.T. ile eski Başhekim Yardımcısı B.T.'nin emnilyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Askerlik Şubesi'nde görevli sivil memur E.T.'nin örgütün kriptolu haberleşme programı olan 'ByLock'u kullandığının belirlendiği belirtildi.

DİKİLİ'DE 10 GÖZALTI
İzmir'in Dikili ilçesinde, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 10 kişi FETÖ'den gözaltına alındı. Dikili ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) soruşturması kapsamında operasyon yapıldı. Operasyonda, ilçede faaliyet gösteren iş adamları, bir mimar ve eşinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Öte yandan, Dikili Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki komiser yardımcısı ve bir polis memurunun ihraç edildiği bildirildi. (DHA/İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.