Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sıcaklıklar düşüyor

İzmir'de sıcaklıklar düşüyor

Hava sıcaklığının günlerdir mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İzmirlilere Meteoroloji'den iyi haber geldi. Hava sıcaklıkları bugünden itibaren düşüyor.  İşte gün gün tahmin raporu

  • Ege Postası
  • 03.07.2017 - 08:49

EGEPOSTASI - Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre, hava sıcaklıkları bugünden itibaren mevsim normallerine dönmeye başlıyor. Bugün İzmir için beklenen sıcaklık 37 derece. Sıcaklık, hafta içinde 32 dereceye kadar düşüyor. Kavurucu sıcaklıkların yaşamı olumsuz etkilediği kentte yaşayanlar, ısının düşmesiyle biraz olsun rahat nefes alabilecek. 

Sıcaktan bunalan İzmirliler Yassıcaada'ya koştu

İzmirli'nin sıcakla mücadelesi

Afrika sıcakları Türkiye'şi etkisi altına alırken İzmir'de yüksek nem nedeniyle nefes almak bile zorlaştı. Kentin meydan ve caddeleri boşalırken, yolda yürüyen bir kişinin tişörtünü çıkararak başına geçirmesi dikkat çekti.

İzmir'de hava sıcaklığı 40 dereceyi geçince kentin meydanları boşaldı. Tehlikeli olmasına rağmen soyunarak fıskiyeli süs havuzlarına giren çocuklardan bazılarının suya, koşarak yüksekten atladığı görüldü. Yakıcı güneşin altındaki martı ve güvencinler de aynı havuzdan su içti. Bir köpek, sıcaktan bunalınca kendini körfezin serin sularına bıraktı ve bir süre yüzdü. İnciraltı semtinde çok sayıda Suriyeli serinlemek için denize girdi. Kıyafetleriyle suya giren Suriyeliler yüzme bilmedikleri için deniz yatağına bindi ya da can simidi kullandı. Küçük teknelerinde oltayla balık avlayanlar sudan ekmeğini çıkarırken, sıcak çarpmaması için şemsiye açtı. Denizin kenarında yürüyen bir kişi sıcaktan bunalınca güneşten korunmak için üzerinden çıkardığı tişörtünü başına geçirdi. Vatandaşın şortunun bir kısmının terden ıslandığı görüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.