Dolar 32,2100
%0.02
Euro 35,0595
%0.15
Altın 2.526,600
%1.04
Bist-100 10.755,00
%1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de teyakkuz: AVM’lerde güvenlik üst seviyeye çıkarıldı

İzmir'de teyakkuz: AVM’lerde güvenlik üst seviyeye çıkarıldı

Ülkeyi derinden sarsan kanlı saldırıların ardından İzmir’deki AVM’lerde güvenlik alarmı üst seviyeye çıkartıldı. İzmir'de güvenlik üst seviyeye çıkarıldı

  • Ege Postası
  • 19.03.2016 - 17:02
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Ankara’da ardı ardına patlayan bombalardan sonra bugün de İstanbul’un kalbinde canlı bomba saldırısı düzenlendi. Onlarca can yitip giderken, terör saldırıları ülkeyi derinden sarsmaya devam ediyor. Ülke çapında güvenlik alarmı üst seviyeye çıkartılırken, İzmir’de halkın yoğun olarak zaman geçirdiği AVM’lerde de güvenlik alarmı üst seviye çıkarıldı.



AVM’lere giriş çıkışlar güvenlik ekipleri tarafından kontrol altında tutulurken, arabaların bagajları ve alt kısımları aranıyor.

Öte yandan 13 Mart Pazar günü yaşanan Ankara’daki kanlı saldırısı öncesi resmi sitesinden vatandaşlarını uyaran ABD Büyükelçiliği, Nevruz kutlamaları öncesi yeni bir uyarı yayınlamıştı. Uyarı mesajında Türkiye'de bu kez 17-21 Mart tarihleri arasına dikkat çekmişti. Nevruz kutlamalarının Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da 20 Mart Pazar günü yapılacağını ifade etmiş ve bu şehirlerde yaşayan vatandaşları güvenlik konusunda uyarmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.