Dolar 32,2177
%0.12
Euro 35,0281
%0.11
Altın 2.505,460
%-0.2
Bist-100 10.950,00
%1.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in renkli çay bahçesi

İzmir'in renkli çay bahçesi

İzmir'de Konak SGK Blokları altındaki Konak Çay Bahçesi'nin işletmecisi Yaşar Salman farklı renklerdeki 100 şemsiye ile çay bahçesinde rengarenk bir görüntü yarattı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 10:54

Konak Çay Bahçesi işletmecisi Yaşar Salman, 'Zamanı durdur, anı biriktir' sloganıyla, çay bahçesine gelenlerin daha renkli bir atmosferde soluklanmaları ve bunaltıcı sıcaklardan korunmaları için gökkuşağı renklerini barındıran 100 şemsiye mekanın üzerini kapattı. Bu renkli görüntü sadece çay bahçesine gelen müşterilerin değil çarşıya alışverişe gelenlerin de ilgisini çekti. Birçok kişi fotoğraf çekip, sosyal medyada paylaştı.

İşletmeci Yaşar Salman, yüksek beton blokların zemin katında bulanan çay bahçesini hem bu soğuk görüntüden uzak tutmak hem de bir farklılık yaratıp, mekanı cazip hale getirmek için bu çalışmayı başlattığını belirterek, "Çelik halatlar üzerine ipe bağlayarak astığım gökkuşağı görünümündeki renkli şemsiyeler kısa sürede ilgi çekmeye başladı. İşyerim kısa sürede, birçok kişi için çekim yapma ve buluşma merkezi haline geldi. Müşteriler ellerinde telefon ile özçekim yapıp, fotoğraf çekiyor. Çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor. Bu renkli durum hem çevre esnafının hem de müşterilerin büyük beğenisini topladı. Müşteriler artık buluşma noktalarını şemsiyeli kafe olarak adlandırıyorlar" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.