Dolar 32,2119
%0.01
Euro 34,7590
%-0.29
Altın 2.424,970
%-0.8
Bist-100 10.201,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jandarmadan 'Zehir' operasyonu

Jandarmadan 'Zehir' operasyonu

Jandarma Komutanlığı, Kiraz'da hint keneviri yetiştiren iki kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların bitkiyi damlama sulama sistemiyle yetiştirmesi şaşkınlık yarattı. Menemen'deki sahte içki operasyonunda ise bir kişi gözaltına alındı. Bir de damlama sulama sistemi kurmuşlar

  • Ege Postası
  • 07.08.2017 - 14:05

Jandarmanın İzmir'in Kiraz ve Menemen ilçelerinde düzenlediği operasyonlarda, esrar yapımında kullanılan hint keneviri yetiştiren ve sahte içki imal eden şahıslar gözaltına alındı. 

Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çayağzı Mahallesi'nde tarlada hintkeneviri yetiştirildiği ihbarını aldı. Yapılan operasyonda, damlama sulama sistemiyle yetiştirildiği belirlenen toplam 500 kök hintkeneviri ele geçirildi. 18 yaşındaki H.Ç. ile 39 yaşındaki H.H.Ç. gözaltına alındı.  Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

SAHTE İÇKİ OPERASYONU 

Menemen ilçesinde yazlık bir eve düzenlenen operasyonda 40 litre sahte içki ile çeşitli içki üretim malzemeleri ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbarat çalışmasıyla Yahşelli Mahallesi'nde yazlık olarak kullanılan bir villada sahte içki üretildiği bilgisine ulaştı.

Eve operasyon yapan ekipler, 40 litre sahte içki, içki üretiminde kullanılan filtre, soğutma tankı, damıtma cihazı, karbon, beher tüp, alkol ölçer ve dinlendirme amacıyla kullanılan ahşap fıçı ele geçirdi. 

Operasyon sonucunda, villanın sahibi M.K. gözaltına alındı. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.