Dolar 32,1994
%-0.01
Euro 35,0191
%0.03
Altın 2.499,120
%-0.06
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kapalı giyimde nihan giyim markası ve modelleri

Kapalı giyimde nihan giyim markası ve modelleri

Tesettür giyimde ilginç tasarımlar her zaman dikkatleri çeker. Nihan ile sezonun en gözde tasarımlarını bulacak ve kendinize yeni bir tarz yaratacaksınız.

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 11:51

Tesettür giyimde ilginç tasarımlar her zaman dikkatleri çeker. Nihan ile sezonun en gözde tasarımlarını bulacak ve kendinize yeni bir tarz yaratacaksınız. Renk seçenekleri, beden çeşitleri ve tarzı ile her yaş kesimine hitap eden giysileri marka kalitesinde bulabilirsiniz. Pardesü ve kap modelleri ise farklı desen ve renk seçeneklerinden oluşuyor.

Nihan Giyim Pardesü Modelleri

Markanın tasarımlarında bu sezon pardesülerin çok farklı seçeneklerini bulabilirsiniz. Nihan giyim ile hakim yaka, balıkçı yaka gibi çok çeşitli pardesü modellerini tek bir adreste bulabilir ve şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz. Düğmeli, kemerli, kemersiz ve astarlı modellerden oluşan sezon tasarımları şimdiden dikkatleri çekiyor.

Nihan Giyim Kap Modelleri

Renk tonlarının yanı sıra sezon özel tasarımlarından oluşan kap modellerini günlük hayatınızın yanı sıra davetlerde de giyebilirsiniz. Modern ve klasik kesimlerden oluşan özel kesimli kap modelleri ile kendinizi çok şık hissedeceksiniz. Oldukça rahat olan modellerin hepsi kaliteli kumaşlardan yapılmış olup tüm mevsim tercih edebilirsiniz.

Nihan Giyim Marka Kalitesinde Tunik Modelleri

Tarzına düşkün olan bayanların zevkle giyeceği tunik modelleri bu yıl canlı renk ve desenleriyle kıyafetlerinize bütünlük sağlıyor. Jean, keten ve farklı kumaşlardan yapılan modelleri pantolon ile kombinleybilirsiniz. Gündelik kıyafetlerinizin yanı sıra davetlerde de giyebilirsiniz. Şifon detaylı modeller, düğmeli ve cepli modellerin yanı sıra nakış işlemeli tunikler bu yıl çok moda.

Nihan Giyim Abiye Modelleri

Dantel, şifon ve nakış işlemeli abiye tesettür kıyafetleri ile davetlerinizde tüm gözleri üzerinize çekin. İnce işlemelerden oluştuğu gibi zarif modellerle kendinize yeni bir tarz yaratacaksınız. Dantel detaylar özellikle abiyelere farklı bir hava katıyor. Abiye modellerin birbirinden ilginç kesimlerin kaliteli kumaşlardan oluşan kıyafetlerde bulabilirsiniz.

Günlük Giyimde Nihan Giyim Marka Kalitesi

Sokak modasında ve günlük kıyafetlerde tercih edeceğiniz tunik, yelek, pardesü ve kap modelleri bu sezon özellikle desenli ve renkli. Düğmeli ve düğmesiz yelekleri kumaş pantolonlarınızla farklı bir kombin yapabilirsiniz. Mevsimlik modellerin yanı sıra yaz ve kış ayına özel kumaş tasarımları ile kendinize yeni bir tarz yaratacaksınız.

ALA TESETTÜR farkıyla istediğiniz markanın önemli giysilerini tek bir adreste bulabilirsiniz. Ürünleri iade edebilir, değiştirebilirsiniz. http://www.alatesettur.com/ kapıda nakit ödeyeceğiniz gibi kredi kartına taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Beğendiğiniz markaların en gözde kıyafetleri geniş ürün yelpazesinde ve tek bir adreste sizleri bekliyor. Beğendiğiniz modeli kısa sürede istediğiniz adrese güvenli kargo sistemi ile getirtebilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.