Dolar 32,4568
%0.24
Euro 34,6453
%0.17
Altın 2.390,620
%0.44
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan referandum mesajları

Karabağ'dan referandum mesajları

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Havuz Düğün Salonu'nda CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen referanduma yönelik eğitim toplantısında katılımcılara önemli mesajlar verdi.  Bayraklı'daki eğitim toplantısında konuştu

  • Ege Postası
  • 22.02.2017 - 12:18

EGE POSTASI - CHP Bayraklı İlçe Örgütü 16 Nian'daki referandum öncesi alan çalışmalarını sürdürürken, parti içindeki eğitim faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor.

Bu doğrultuda ilçe başkanlığı tarafından Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Parti eğitmeni Sibel Parmaksız, referandum ve anayasa değişikliği teklifine yönelik katılımcılara eğitim verdi.

Toplantıya Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ, İl Başkan Yardımcıları Salih Özçiftçi, Şirin Akgül, Metin Güler, İlçe Başkanı Cemalettin Alper , ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri ve propaganda sürecinde alanda yer almak isteyen vatandaşlar katıldı.

KARABAĞ: KRİTİK NOKTA MHP VE HDP TABANI

Referandumun önemine dikkat çeken Karabağ,  MHP ve HDP tabanına yönelik açıklamalarda bulundu. Karabağ, " Bana gelen seçmenlerden de aldığım izlenim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yanındakiler yalnız kaldılar.  Bu bir avantaj... Esas kritik nokta HDP tabanı ve Kürt seçmen...Kürt kökenli vatandaşlarımıza sorunun demokratik bir ortamda sadece CHP iktidarında çözülebileceğini anlatmamız gerekiyor. HDP tabanının ve Kürt seçmeninin, Kürt kökenli insanlarımızın referandum da tek yürek olacağını düşünüyorum. Bu da bir avantaj...Bu dengelere bakarsak ortada bir mücadele var, bağımsız bir mücadele var. Bütün televizyonlar bunlara çalışıyor. Belediyelerin olduğu yerlerde bizler katkı koyacağız ama belediyelerin olmadığı yerlerde ne yapıcaz o çok önemli. Zaten partinin Genel Merkezinin bir formülü vardır. İzmir halkına ulaşmaya gerek yok. İzmir seçmeni CHP'nin önünde gidiyor. O bakımdan biz kendimizi seçmene yaklaştırmalıyız. İzmir seçmeni Atatürk ve Cumhuriyet sevdasıyla hareket ediyor. Bizim bir çok eksiğimizi affediyor. Dolayısıyla İzmir referandumda gerekeni yapacaktır. Bence milletvekillerinin çok fazla İzmir'de sahada görünmesine gerek yok. İktidar partisi içerisinde bizlere oy verebilecek, 'hayır' diyebilecekleri kazanabilirler" dedi.

HEDEFİ YÜKSEK TUTMALIYIZ

"Hayır diyecek sadece bizim partimiz değil AKP tabanından MHP içinden de seçmenler var" diyen Karabağ, şöyle devam etti;

"Bu toblo içerisinde 'hayır' diyenler fazla ama devlet olanakları ellerinde seçim pulları ellerinde bütün dezavantaj durumlara rağmen tablo Atatürk'ün 19 Mayıs'ta çıktığı durumdan daha kötü değildir arkadaşlar. Her mutsuzluk ortamında bir kurtuluş yolu gözükür. Bu bakımdan en yüksek oranda burada ki 'hayır' oylarını çıkarmaya çalışmalıyız. Yüzde 70'leri bulmalıyız. O orandan aşşağısı bizleri üzer... Hedefi yüksek tutmazsak bu işler olmaz."

ALPER: İNANIYORUZ, İNANIYORSUNUZ!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise şunları söyledi;

"Yerel yönetimlerin burada etkisi çok büyük. Kaybettiğimiz ilçelerde bunun acısını yaşıyoruz. O yüzden kimin belediye başkanı olduğu değil. O mevzilerin devamlı CHP'de kalması önemli. Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerini korumak için o mevzilere çok ihtiyacımız var. Bize her zaman katkı veren sayın belediye başkanıma, örgüte yaptığı katkılardan dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ancak örgütten gelen halledebilir.  Nasrettin Hoca'nın dediği gibi; 'Benim halimi ancak eşekten düşen bilir kimse bilmez.' Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bayraklıda en yüksek şekilde hayır oyu çıkaracağımıza biz seçilmişler olarak inanıyoruz. Sizlerde inanıyorsunuz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.