Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi'nden spora destek

Karabağlar Belediyesi'nden spora destek

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret eden Bozyaka Spor Kulübü Başkanı Selahattin Kayaoğlu ve yeni kulüp yönetimi, Başkan Selvitopu'na amatör spor kulüplerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti ve '44' sırt numaralı Bozyaka Spor Kulübü forması hediye etti.

  • Ege Postası
  • 16.01.2017 - 11:00

Karabağlar'da amatör spor kulüplerine sahip çıkarak nakdi yardım ve malzeme yardımlarıyla destek olan Karabağlar Belediyesi, bu doğrultudaki çalışmalarına devam ederken, Bozyaka Spor Kulübü yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu, Karabağlar'da gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine değindi ve belediye olarak amatör spor kulüplerine desteğin devam edeceğini ifade etti. Uzundere'de yapılacak olan Gençlik Merkezi'nden amatör spor kulüplerinin ve İzmirli vatandaşların faydalanacağını da vurgulayan Selvitopu, şunları söyledi:

“Karabağlar’da sportif faaliyetleri de çok önemsiyoruz. Spor, bir ülkenin gençlerinin gelişmesi için çok önemli. Özellikle son dönemde uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların kullanımına karşı tek yol gençleri spora yönlendirmektir. Karabağlar Belediyesi de yapacağı projelerle gençlerimizi spora, kültüre, sanata yönlendirecektir. Bu konuda ailelerimize de yardımcı olarak daha sağlıklı bir neslin yetişmesini amaçlıyoruz. Ayrıca, spor kulüplerimizle karşılıklı işbirliği içerisinde yol alabilirsek Karabağlar'da başarılı işler yapabiliriz, yeter ki bu işleri inanarak yapalım."

Başkan Selvitopu’nun konuşmasının ardından söz alan Bozyaka Spor Kulübü Başkanı Selahattin Kayaoğlu da Karabağlar Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu ve yönetim olarak kendisine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Selvitopu’na sundukları çiçek ile teşekkür eden kulüp yöneticileri, daha sonra 44 sırt numaralı Bozyaka Spor Kulübü formasını da Başkan’a hediye etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.