Dolar 32,4828
%0.32
Euro 34,6748
%0.25
Altın 2.407,250
%1.14
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da şehitler anısına iftar

Karabağlar’da şehitler anısına iftar

Karabağlar Salih Omurtak Mahallesi’nde oturan Göztepeli taraftarlar şehitler anısına” iftar yemeği organize etti. Etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu eşiyle birlikte  katılarak şehit aileleri ve Göztepeli taraftarları yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 09:46

Salih Omurtak Mahallesi Eyüp Ensari Camii önünde Göztepeli taraftarlar tarafından düzenlenen iftar programına Başkan Muhittin Selvitopu ve eşinin yanı sıra,  Karabağlar’da ikamet eden El-Bab Şehidimiz Yahya Efiloğlu’nun babası Abdullah Efiloğlu ile Şehit Pilot Polis Abdullah Ortanca’nın babası Recep Ortanca, Salih Omurtak Mahalle Muhtarı Abdullah Karslıoğlu, Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı İsmail Yaman ile çok sayıda Göztepeli taraftar katıldı.

Şehitler için dua ettiler

Okunan ezanın ardından hep birlikte iftarı açan Başkan Selvitopu ve taraftarlar daha sonra hayatını kaybeden tüm şehitler için dua ettiler.

İftar yemeği için Göztepeli taraftarlara teşekkür eden Başkan Selvitopu, bu yıl Süper Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’ye başarılar dilerken, diğer İzmir takımlarının maçlarını da yakından takip edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.