Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Karşıyaka'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Geçtiğimiz yıl AK Parti'den istifa eden Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ayşen Namlı CHP'ye geçti. Namlı'nın CHP üyelik formunu doldurduğu dakikalarda Belediye Başkanı Akpınar ve CHP'li meclis üyeleri de Namlı'nın yanında yer aldı. AK Parti'den istifa etmişti, 'altıok' rozeti taktı

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 13:19

EGE POSTASI - Geçtiğimiz yıl AK Parti'den istifa ederek Karşıyaka Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi olarak görevine devam eden Ayşen Namlı sürpriz bir kararla CHP'ye geçti. Namlı, CHP Karşıyaka İlçe Binası'na giderek CHP üyelik formuna imza attı.  Namlı'yı CHP'ye geçtiği dakikalarda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve CHP'li meclis üyeleri yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Akpınar dışında 37 meclis üyesinin bulunduğu Karşıyaka'da Namlı'nın da katılımıyla CHP'li meclis üyesi sayısı 34 oldu. CHP'li meclis üyeleri, partiye yeni katılan Namlı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Mecliste CHP'liler dışında 3 AK Partili yer alıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Ayşen Namlı'nın CHP'ye katılımını anlamlı buluyorum. Çünkü CHP kadına önem ve değer veren, Ulu Önder Atatürk'ün partisi. En iyi hizmetleri, bu kez aynı saflarda, yine beraber yapacağımızdan eminim" dedi. 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım "Vermiş olduğu karar için Ayşen Hanım’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra mücadelemiz ortak olacak. Ülkemizin içinden geçtiği zor süreçte, Namlı'nın bizim yanımızda olması bize güç katacaktır. Hayırlı olsun" diye konuştu.

CHP'nin çiçeği burnunda üyesi Ayşen Namlı "Fikre, kişiye önem veren ve siyaseti özgürce yapabileceğim bir partideyim. Referandum öncesinde geçmemin bir anlamı var. Yangına su taşıyan bir karınca misali safımı belli etmek istedim. Hayırlısı olsun" dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.