Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da personel masa tenisinde buluştu

Karşıyaka'da personel masa tenisinde buluştu

Karşıyaka Belediyesi, çalışanlarını spora teşvik etmek ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla düzenlediği organizasyonlara ‘Masa Tenisi Turnuvası’nı da ekledi. İlk kez gerçekleştirilen turnuvada, 20 personel masa başına geçti.

  • Ege Postası
  • 19.01.2017 - 09:50

Muharrem Candaş Spor Salonu’nda çekişmeli müsabakalara imza atan katılımcılar, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Organizasyona katılmayan belediye çalışanları da izleyici olarak arkadaşlarına destek verdi. İki gün süren turnuva sonunda, Erkekler ve Genel Klasman’da Fen İşleri Müdürlüğü’nden Murat Tahtacıoğlu birinci oldu. Bayanlarda da Destek Hizmetler Müdürlüğü’nden Pınar Güler adını zirveye yazdırdı. Dereceye giren katılımcılara törenle madalya ve kupaları takdim edildi.

SPORU ÖZENDİRİYORUZ” 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Örnek bir organizasyona imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Personelimiz arasındaki birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek, sportif faaliyetleri özendirmek amacıyla farklı branşlarda turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.