Dolar 32,2676
%0.09
Euro 34,7641
%-0.03
Altın 2.416,320
%0.29
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da transfer çalışmaları sürüyor!

Karşıyaka'da transfer çalışmaları sürüyor!

Karşıyaka ile Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın İzmir'de 2'ncilik mücadelesi verecek.

  • Ege Postası
  • 27.01.2016 - 14:28
Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak gruptaki son karşılaşmayı, Suat Arslanboğa yönetecek. A Spor'dan naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları 10 TL olarak açıklandı. Ev sahibi Karşıyaka'da sakatlığı süren Berkay Can ve Gökhan forma giyemeyecek, Akhisar Belediyespor'da ise eksik bulunmuyor. İki takımın da sahaya ideale yakın kadrolarla çıkacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın 16 puanla liderliği garantilediği grupta Karşıyaka son 3 maçını kaybetmesine rağmen 6 puanla 2'nci sırada bulunuyor, Akhisar Belediyespor ise 5 puanla rakibini takip ediyor. PTT 1'inci Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka kupada adını son 16 takım arasına yazdırmak için beraberlik yetecek. Süper Lig'de son haftalarda düşüşe geçen yeşil siyahlı ekip, kupada yola devam etmek için rakibini yenmek istiyor. Grup 2'ncisi üst turda F Grubu lideri Trabzonspor'la eşleşecek.

MARKOSKİ ÖNERİLDİ ERSİN VELİ AYRILDI
PTT 1'inci Ligi'nde ara transferde 14 takviye yapan Karşıyaka'da golcü arayışı sürerken, menajerler, Makedon takımı Rabotnicki'den sağ kanat oyuncusu Kire Markoski'yu teklif etti. Pivot santrfor pozisyonunda görev yapacak bir isim arayışındaki yönetim Markoski'ye sıcak bakmadığı ancak kapıları da tam olarak kapatmadığı bildirildi.

Bu arada savunma oyuncusu Ersin Veli, kadrodaki şişkinliği dikkate alarak yönetimden affını isteyerek ayrıldı. Devre arasında kadro sıkıntısı yaşandığı dönemde elde kalan tek stoper olarak kupa maçlarında görev yapan tecrübeli oyuncunun Fethiyespor'la anlaştığı öğrenildi. 2012-13 sezonunda da yarım dönem Karşıyaka'da forma giyen Ersin Veli, bu sezon 4 lig, 5 kupa maçında şans buldu.

Öte yanan yönetimin santrfor bulduktan sonra kadrodaki golcülerden biriyle yolları ayıracağı belirtildi. Bu arada son transferlerden Tonia Tisdell'in lisansı çıktı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.