Dolar 32,3445
%-0.05
Euro 34,9538
%0.47
Altın 2.389,090
%-0.32
Bist-100 10.203,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan Kemeraltı çağrısı

Kaya'dan Kemeraltı çağrısı

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Yonetim Kurulu Baskanı Ümit Kaya, İzmir'de gerçekleşen terör saldırısını lanetlerken, Kemeraltı için yetkililere kritik bir çağrıda bulundu.

  • Ege Postası
  • 06.01.2017 - 12:14

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Yonetim Kurulu Baskanı ve Tarihi  Çarşılar Federasyon Genel Baskan Yardımcısı Ümit Kaya, İzmir Bayraklı Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısı sonrası yazılı açıklamada bulundu. Kaya terörü lanetlerken, yetkililere çağrıda bulundu Kemeraltı'nda güvenlik tedbirlerinin arttırılmasını talep etti.  


Kaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Ülkemizin içinde bulunduğu terör gün geçtikçe artmakta, her gün masum canlarımı yitirmenin acısını yaşıyoruz. Yaşadığımız hain saldırılar aynı zamanda toplumsal hayayımızı da terörize etmiş, yaratılan korku ve panik ortamı ülkemiz ekonomisine de yansımıştır. Bunu en derinden hisseden bizim esnaflarımızdır.
Barışın ve demokrasinin kenti olan İzmir'de dün iki şehit vermenin acısını yaşadık. İzmir'in en yoğun insan sirkülasyonun olduğu Konak Kemeraltı'dır. Bu acıların bir daha yaşanmaması adına Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı ve Tarihi Çarsılar Federasyonu Genel Başkanı olarak  yetkililerimize çağrıda bulunuyorum. Hem Kemeraltımız hem de kentimiz içinde bulunan tüm çarşılarımızda güvenlik önlemleri arttırılmalı. Hem esnafımızın hem de tüketicilerimizin kendilerini güvende hissedebileceği bir zemin yaratılmalı.

Kemeraltımızın her sokağına sabah 10'a  kadar ve akşam 16:00'dan itibaren araç girişi yapılabiliyor.Özellikle araç girişlerinin serbest olduğu saatlerde güvenlik kontrolü yapılarak, hem can güvenliği sağlanmalı ,hem de  yaratılmak istenen korku ortamına geçit vermeksizin ekonomik hayatın sürdürülebilirliğine destek olunmalıdır.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Bu karanlık günleri birlik ve dayanışma ile aşacağımızın inancı ve kararlılığı ile tüm ulusumuzun ve İzmir'imizin başı sağolsun."
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.