Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir programına partisin il başkanlığından başladı

Kılıçdaroğlu İzmir programına partisin il başkanlığından başladı

İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. İl yönetimi ve ilçe başkanlarıyla toplantı salonunda yarım saat görüşen Kılıçdaroğlu, İzmir örgütüne önseçim mesajları verdi. İzmir'de ilk durağı il başkanlığı oldu

  • Ege Postası
  • 21.02.2015 - 14:16
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bir dizi programa katılmak için İzmir’e gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay göreve atanan İl Başkanı Bedri Serter’e başarılar diledi. Serter de yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kılıçdaroğlu daha sonra toplantı salonunda il yönetimi ve ilçe başkanları  bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren görüşmede Kılıçdaroğlu İzmir örgütüne önseçim mesajları verdi.



HEMŞEHRİCİLİK YAPMAYIN
Kılıçdaroğlu’nun toplantıda şunları söylediği öğrenildi;

“Mecliste İzmir ve Türkiye için iyi çalışacaklara oy verin. Sizi temsil edecek nitelikte arkadaşlara özellikle kadınlara ve gençlere sahip çıkın. Mezhepçilik, hemşericilik olmasın. Yeni yüzler olsun. İzmir’den çok güzel bir liste çıkacağına eminim. Partide devrim yaptık. Tam istediğim bu değil ama hayalimdeki noktaya doğru gidiyoruz. Seçmenin güvenini kazanmamız lazım. İstediğimiz sonucu alamamamızın nedeni bu güvensizlik... İzmir'de belediyelerimiz başarılı işilere imza atıyor. Vatandaşlara belediyelerimizin yaptığı işleri anlatın. Vatandaştan ödünç oy isteyin”

CHP PM’si İzmir’de milletvekili adaylarını belirlemek için hakim denetiminde önseçim ve 6 kontenjan kararı almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.