Dolar 32,3766
%-0.32
Euro 34,7091
%-0.28
Altın 2.396,850
%-1.07
Bist-100 10.154,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinin taslak programı hazır

Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinin taslak programı hazır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Ekim'de geleceği İzmir'de milletvekili seçildiği 2. Bölge'de adeta açılış maratonu gerçekleştirecek. İzmir mesaisinin taslak programı hazır

  • Ege Postası
  • 02.10.2016 - 10:22

EGE POSTASI - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Ekim'de İzmir'de olacak.

Bergama Belediyesi tarafından yapılan ve Dünyaca ünlü Türk mimar Emre Arolat imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi'nin açılışı için İzmir'e gelecek olan Kılıçdaroğlu'na kurdele kestirmek için İzmir'de CHP'li belediyeler sıraya girdi.

Kesinleşen Bergama'daki açılış dışında, Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Bornova Belediyesi, il başkanlığı aracılığıyla Genel Merkez'e Kılıçdaroğlu'na 8 Ekim'deki İzmir programında açılış yaptırmak için başvuru yaptı.

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre tam gün olması planlanan mesainin Kılıçdaroğlu'nun milletvekili seçildiği 2. Bölge'yle sınırlı kalması planlanıyor.

Bergama'da ünlü piyanist İdil Biret'in konser vereceği açılış saat 18:00 olarak düşünülüyor.Bergama'daki açılışa kadar Kılıçdaroğlu'nun Bornova'da ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği Doğanlar Stadı, Karşıyaka'da ise belediyenin düzenleyeceği toplu açılış ve temel atma törenine katılması planlanıyor. Programa  Çiğli'nin de dahil olması bekleniyor.

İl başkanlığı ziyareti ve örgütle buluşmada programda boşluk oluşması halinde eklenebilecek şıklar arasında...

Kılıçdaroğlu için 1. Bölge'ye özel Ekim ayı sonunda yeni bir mesai planlanıyor. 

Bergama Kültür Merkezi geçen yıl Singapur'da düzenlenen "Dünya Mimarlık Festivali" kapsamındaki yarışmada "Geleceğin Yapıları" kategorisinde finale kalmıştı. Konferans, tiyatro ve müzik gösterilerine de ev sahipliği yapacak merkezde, 344 kişilik çok amaçlı salon, iki cep sineması ve 100 metrekarelik alana yapılan açık hava sineması da bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.