Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırkpınar Bayındırlı gençlerle buluştu

Kırkpınar Bayındırlı gençlerle buluştu

1 Kasım seçimlerinin En Genç milletvekili adaylarından AK Partili Bilal Kırkpınar bu kez Bayındır’da gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Kırkpınar Bayındırlı gençlerle buluştu

  • Ege Postası
  • 18.10.2015 - 14:33
Seçim maratonuna Bayındır’da devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, seçim beyannamesinde de olduğu gibi seçilme yaşının 18’e indirileceğinin müjdesini verdi. Bayındırlı gençlerle buluştuğu kahvaltı programında konuşan Bilal Kırkpınar,  “Gençliğe en fazla umut veren, sorumluluk yükleyen ve siyasette önünü açan parti AK Parti’dir. seçilme yaşını 30 dan 25’e indirip gençlerimizin önünü açtık. Ak parti döneminde meclis sıraları genç isimlerle tanıştı. yaş ortalaması en genç liste ak partide. İzmir listemizde gençlik kollarında ter dökmüş yedi tane arkadaşımız var, ilçe gençlik kollarımızdan arkadaşlar var. Muhalefet partilerinde siyaset yapan gençlerin ne yazık ki milletvekili olmak gibi bir umudu kalmadı.  Onlar gençleri dolgu malzemesi olarak görüyorlar. Kılıçdaroğlu, gençler siyasette artık daha aktif olun diyor, İyi güzelde Bunun için oturduğunuz koltuktan kalkıp gençlere yer açacaksınız” dedi.

MUHALEFET GENÇLERDEN KORKUYOR
AK Parti’nin seçim beyannamesini işaret eden Kırkpınar, “beyannamemizde gençlere verilen önem ortada. Bizim Dönemimizde üniversite sayısı ikiye katlandı. Yurtlarda ki konforu ve standartları yükselttik. Ayrıca yeni dönemde iş kurmak isteyen gençlere verilecek hibe desteği ve yeni işe girecek olan gençlerin bir yıl boyunca maaşını devletin karşılayacak olması bunu gösteriyor. “Seçilme yaşını 18'e indireceğiz” dediğimizde çok panikliyorlar, ama biz bunu yapacağız. Bugün bu ülkenin gençleri yurtdışında saygı duyulan bir pasaporta sahipler önemli olan bu, Türkçü , Kürtçü diye Alevi-Sünni diye gençleri tahrik ederek siyasi hesap yapmak bu ülkeye ihanettir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.