Dolar 32,2077
%0.02
Euro 35,0815
%0.21
Altın 2.535,900
%1.41
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan Güven'e 'Hayırlı olsun' ziyareti

Kocaoğlu'ndan Güven'e 'Hayırlı olsun' ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, partisinin yeni il başkaı Asuman Ali Güven'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kocaoğlu "olası erken seçimde aday mısınız'" sorusuna, " Erken de olsa geç de olsa adaylık konusunda seçimden 6 ay önce kararımızı vereceğiz" yanıtını verdi. Kocaoğlu, Güven'i ziyaret etti bu soruya yanıt verdi:

  • Ege Postası
  • 22.09.2016 - 15:16

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, CHP'de Alaattin Yüksel'in istifası sonrası 10 Ağustos'ta yönetim içinde yapılan oylamayla il başkanı seçilen Asuman Ali Güven'i ilk kez makamında ziyaret etti. Kocaoğlu, yeni başkana "Biraz geç de olsa ziyaretinize geldik. Hayırlısı olsun. Yararlı çalışmalar yapacağınızdan eminiz. Partili, yerel yönetici olarak her türlü desteğe hazırız" dedi.

İl başkanlığında gerçekleşen görüşmede İl Başkanı Güven, "Biz her zaman birlikteyiz. Bir tek amacımız var; şehrimize, ülkemize, vatandaşımıza hizmet etmek. Bu şehir, bu ülke hepimizin. Aynı geminin içindeyiz. CHP, bu yaşanan süreçte dimdik durmuştur. Demokrasimizi savunmuştur. Mağdur insanlarımızın yanındadır. Hep birlikte İzmir'imize güzel hizmetler yapma adına bu işin içindeyiz. İnanıyorum ki çok güzel işler yapacağız. Bu gemiyi çok daha güzel yerlere getireceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki bu kenti yönetiyorsunuz. Biz de elimizden geldiği kadar örgüt olarak tüm katkıyı vereceğiz" dedi.

Kocaoğlu, basın mensuplarının "Olası bir erken seçimde aday olacak mısınız'" sorusuna şu yanıtı verdi;

"Seçim tarihi belli olduktan sonra kararımızı vereceğiz. Şuan için bir tarih belli değil. Adaylık konusunda seçimden 6 ay önce kararımızı vereceğiz. Erken seçim olursa biz de kararımızı erken veririz. Hemen seçim olursa hemen karar vereceğiz. Erken de geç de olsa, adaylık konusunda kararımızı vereceğiz. Bu altı ay kala olacak"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.