Dolar 32,4126
%0.17
Euro 34,8196
%0.08
Altın 2.401,220
%0.18
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan flaş rotasyon: O koltuğa kim atandı'

Kocaoğlu'ndan flaş rotasyon: O koltuğa kim atandı'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bir süredir beklenen rotasyon gerçekleşti. Geçtiğimiz aylarda emekli olan eski Genel Sekreter Erhan Bey'in yerine atama yapması beklenen Başkan Aziz Kocaoğlu koltuğa yine deneyimli isme emanet etti Kocaoğlu'ndan flaş rotasyon:

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 09:48

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Büyükşehir Belediyesi üst düzey yönetimi bünyesinde beklenen zorunlu değişim gerçekleşti.

Genel Sekreter Buğra Gökçe'nin kadrosunun İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından beş genel sekreter yardımcılığı kadrosundan biri Ocak ayında boşalırken, Erhan Bey'in emeklilik kararıyla birlikte bu sayı ikiye çıkmıştı.

Beklenen zorunlu rotasyon için bir süredir çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 15 Haziran itibariyle emekli olan Erhan Bey'in yerine de atama gerçekleştirdi. Bey'in emeklilik öncesi izne ayrılmasıyla birlikte vekaleten koltuğu devralan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Yıldız Devran aslen göreve atandı. Başkan Kocaoğlu'nun imzasıyla birlikte resmen yeni görevine başlayan Devran'ın yanı sıra, önümüzdeki günlerde diğer boş genel sekreter yardımcılığı kadrosu için de yeni bir atama yapılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.