Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kordon'da yeni dönem: Gingerlı zabıta geliyor!

Kordon'da yeni dönem: Gingerlı zabıta geliyor!

İzmir'in vitrini olarak adlandırılan ve kentin en önemli cazibe merkezleri arasında yer alan Kordonboyu'nda yeni dönem başlıyor. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri önümüzdeki aylardan itibaren caddede Ginger (Airwheel) adlı araçlarla görev yapmaya başlayacak. Kordon'da yeni dönem

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 15:31

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Özellikle İstanbul'da ve Türkiye'nin bazı büyükşehir belediyeleri tarafından kullanılan "Ginger" adlı akülü motorlar Kordonboyu'nda devriye gezecek.

ZABITADAN İZMİR'DE BİR İLK

12 adet araç alımı için düğmeye basan İzmir Büyükşehir Belediyesi, zabıta birimini yeni araçlarla donatacak ve Kordon'da yeni bir dönemin startını verecek. Geçtiğimiz yıl yayınlanan yönetmeliğin ardından cadde boyunca tek tip tente uygulamasına geçen Büyükşehir Belediyesi, alacağı yeni araçlarla kentte ilk olacak bir yeniliğin altına imza atacak.

12 ADET SATIN ALINACAK

Denetim ve diğer çalışmalarda kullanılacak araçlar için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak ve satın alınan 12 ginger Kordon'da bisikletli zabıta timlerinin yeni aracı olarak hizmet verecek. Zabıta personeli şarj edilebilir aküye sahip tasarruflu ve çevreci araçlar sayesinde kalabalık ve dar alanların sık olduğu Kordon'da işletmeler arasında caddelerde daha hızlı hareket edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.