Dolar 32,3723
%-0.34
Euro 34,7305
%-0.22
Altın 2.398,210
%-1.01
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Liderlerin İzmir ajandası

Liderlerin İzmir ajandası

Referanduma kadar İzmir, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı farklı tarihlerden birden fazla ağırlayacak. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de miting yapmayacak ancak büyük bir STK buluşması planlanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise 16 Nisan'a kadar İzmir'e gelmeyecek. 16 Nisan'a kadar

  • Ege Postası
  • 01.04.2017 - 09:34

EGE POSTASI - Partilerde 16 Nisan'daki referandum öncesi propaganda hazırlıkları sürerken liderler de il il dolaşıp kampanyaya destek oluyor. İzmir önümüzdeki hafta Başbakan Bİnalİ Yıldırım'ı iki kez ağırlayacak. Yıldırım, önce 5 Nisan'da kentte gelerek 3 farklı programa katılacak. Yıldırım, 9 Nisan'da ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte İzmir'de miting yapacak. Yıldırım'ın 16 Nisan'a iki kala İzmir Ödemiş'te miting yapma ihtimali de bulunuyor. 

YILDIRIM'DAN 5 NİSAN'DA 3 MESAİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın 5 Nisan Çarşamba günü İzmir mesaisinin saat saat programı netleşti. Yıldırım, İzmir'de Menemen- Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temelini, Menemen'de düzenlenen törenle atacak. Tören saat 10:00'de gerçekleşecek.

Başbakan Yıldırım, saat 14:00'da Alsancak Spor Salonu'nda Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarını toplu halde hizmete açacak.

Başbakan Yıldırım, İzmir'deki son mesaisinde saa6 16:00'da Karabağlar'da kentsel dönüşüm için TOKİ tarafından yapılacak konutların temelini atacak.

9 NİSAN MİTİNG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapacağı İzmir mitinginin tarihi 8 Nisan'dan, 9 Nisan'a alındı. 

KILIÇDAROĞLU MİTİNG YAPMAYACAK

Öte yandan İzmir'de miting yapıp yapmayacağı merak konusu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ajandası netleşti. Kılıçdaroğlu İzmir'de miting yapmayacak. CHP Lideri için kentteki STK'larla büyük bir buluşma planlanıyor. 

BAHÇELİ GELMEYECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de İzmir ajandasında değişiklik yok. Bahçeli, daha önce gideceği açıklanan illerde 'evet' mesaisi gerçekleştirecek,  16 Nisan'a kadar İzmir'de herhangi bir programa katılmayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.