Dolar 32,4155
%-0.2
Euro 34,7769
%-0.08
Altın 2.422,250
%-0.02
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Londra'da terör dehşeti!

Londra'da terör dehşeti!

İngiltere başkenti Londra'da üç ayrı saldırı düzenlendi. İngiltere'deki Londra Köprüsü'nde bir minibüs, yayaların üzerine sürdü. Kaynak: Londra'da dehşet! Minibüs kalabalığa daldı

  • Ege Postası
  • 04.06.2017 - 09:07

'Borough Market' bölgesinde de yine bir minibüsün kalabalığın arasında daldığı ve ardından araçtan inen kişilerin bıçakla çevredekilere saldırdığı iddia edildi. İngiliz Polisi, ayrıca Londra Köprüsü yakınlarındaki Vauxhall bölgesinde üçüncü bir olayın daha yaşandığını, olaya polis ekiplerinin müdahale ettiğini duyurdu.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezindeki Londra Köprüsü'nde bir minibüs şöförünü aracını köprüdeki yayaların üzerine sürdü. Londra polisinden yapılan açıklamada, polis ekiplerinin ve acil servis görevlilerinin Londra Köprüsü'nde gerçekleşen olayla ilgilendiği kaydedildi. 

Polis, olayın detaylarına ilişkin bilgi vermezken, sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımlarda ise saatte ortalama 80 kilometre hızla ilerleyen beyaz bir minibüs şöförünün aracını kaldırımda yürüyen yayaların üzerine sürdüğü öne sürüldü. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.