Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lösemili çocuklara konserli destek

Lösemili çocuklara konserli destek

Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği, 'Her şey çocuklarımız için' adlı kampanya kapsamında Özgen Akçagül ve Blue Note Orkestrası'nın destekleri ile lösemili çocuklar yararına konser düzenledi.

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 12:46

Konserden elde edilen geliri Ege Çocuk Onkoloji kliniğinde yatan ve takip edilen çocuklara bağışlayan Özgen Akçagül ve Blue Note Orkestrası'nın konserine çok sayıda bağışçı ve vatandaş katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere 700 kişinin katıldığını açıklayan Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nazan Çetingül, dernek olarak projelere aralıksız devam edeceklerini belirtti. 

Yapılan konser ve etkinlikler ile derneğe büyük katkı sağlandığını belirten Çetingül, "Derneğin en önemli amacı, çocukların eğitim bursları yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerini karşılama amacıyla kahvaltılar, geziler düzenleyip onların da sosyal hayata uyumlarını sağlamak. Bizler tüm yönetim kurulu üyeleri olarak bu tarz aktiviteleri yapmaktayız" diye konuştu. 

Derneğe destek veren herkese teşekkür eden Çetingül, Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği'nin çocukların tedavi sürecini ve sonrasını da takip eden bir kuruluş olduğunu söyleyerek, bu amaçla yaklaşık 12 yıldır aktif bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.