Dolar 32,3556
%-0.39
Euro 34,7438
%-0.18
Altın 2.406,850
%-0.65
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de kongre startı veriliyor

MHP İzmir'de kongre startı veriliyor

MHP İzmir'de kongre süreci start alıyor. Teşkilata kongre öncesi çarpıcı mesajlar

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 09:15

HABER SERVİSİ - Referandumun geride kalmasıyla birlikte partilerde kendi içlerindeki yarışa döndü.

AK Parti'de 21 Mayıs'ta olağanüstü büyük konge yapılacak. Ardından yaz dönemiyle birlikte  olağan kongre takvimi start alacak.

CHP'de ise olağanstü kurultay tartışmaları sürerken, parti genel merkezi olağan kongre takviminin start aldığını duyurdu.

MHP'DE BAŞLIYOR

MHP'de ise ilçe kongreleri start alıyor. Genel Merkezin talimatıyla illerde süreç başladı.

MHP İzmir'de delege seçimleri tamamlandı. Üye sayısı 400'ten fazla olan yerlerde sandık kuruldu ve delege seçimi yapıldı.  Üye sayısı 400'te az olan yerlede üyelerin hepsi delege olarak yazıldı, ilçe seçim kurullarına bildirildi.

5 İLÇE İLE BAŞLIYOR

İlçe kongreleri 20 Mayıs'ta Çiğli, Aliağa, Karşıyaka, Bergama, Dikili ile başlıyor. Günde 4-5 ilçede kongre yapılacak ve ilçe kongreleri 28 Mayıs'ta sona erecek.

Ramazan ayı sonrasında ise il kongresinin tarihi belli olacak. 

İlçe başkanı olmayan Urla, Çeşme, Selçuk ve Karaburun'da il başkanlığı isimleri belirledi ancak atama yapmadı. Buralarda belirlenen isimler kongrede aday olacak. Kongre tarihleri ilerki günlerde belli olacak.


SEÇGİN'DEN TEŞKİLATA MESAJ: ARA BOZANLARI UNUTMAYACAĞIZ

Öte yandan MHP'de ilçe kongreleri sürecinin başlayacak olması doğrultusunda MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin'den sosyal medya aracılığıyla çarpıcı mesajlar geldi. Seçgin, kendisine ait sosyal medya hesabından teşkilata "Gerçekleştireceğimiz kongreler misyon kongreleridir . Gelecekte huzurlu siyaset yapacak kadroları tesis etmek görevimizdir. Bizler ; 1 Kasım ve sonrasını , 15 Temmuz'u ve 16 Nisan 'ı unutmadan geleceği şekillendireceğiz. Bizler hiçbir zaman ;yağmur nereye yağarsa tarlasını oraya taşıyanları unutmayacağız. Bizler ; moral yıkanları , ara bozanlar hiç unutmayacağız ! Unutulmamalıdır ki ;her kongre bir yenilenmedir. Unutulmasın ki ; Kongre salonlarından kardeşçe çıkmak , hep birlikte partimizin başarısı için çırpınmak dava adamlığının ön şartıdır ! MHP yönetiminde söz ve pay sahibi olmayı düşünenler nefsini yenmeli ; bireysel gündemi bir kenara atmalıdır. MHP kongrelerinde içimize sızıp taşkınlık yapmak , dedikodu yaymak , fitne çıkarmak için el ovuşturanlara asla fırsat verilmeyecektir  " mesajını verdi. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.