Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir’den Ankara çıkarması

MHP İzmir’den Ankara çıkarması

MHP İl Başkanı Necat Karataş ve İzmir İl yöneticileri İlçe başkanları, Üst Kurul Delegele MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarete MHP İzmir Milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Oktay Vural da eşlik etti. MHP İzmir’den Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 30.07.2017 - 10:08

Halit UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI- İlçe başkanlıkları ve il kongresi sonrası MHP İzmir İl Başaknı Necat Karataş ve berberindeki heyet MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.İl başkanı Necat Karataş İzmir’de yapılan il,ilçe ve delegasyon seçimleri hakkında bilgi verdi ve ardından MHP Lideri Bahçeli’ye "İzmir İl Teşkilatı olarak emrinizdeyiz" mesajı verdi.

GENEL BAŞKANIMIZIN EMRİNDE OLDUĞUMUZU SÖYLEDİK

Karataş ziyarete ilişkin egepostasi.com’a yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti: "Biz ilçe kongreleri bitti il kongrelerimizi de yaptık tamamladık. Sonra İzmir buradaki yapılanmasını tamamladıktan sonra genel merkezimizin çok katılımı yüksek olan bir sayıyla il yöneticilerimiz, ilçe başkanları, üst kurul delegeleri Genel Başkanımızla randevulaşıp kendisine gittik. Genel başkanımızın emrinde olduğumuzu söyledik kendisiyle 50 dakika süren bir toplantımız oldu.

HEDEF 2019

Bizlere mesajları şunlar oldu. Hedefimiz 2019 öncelikle yerel seçimlerde başarılı olmamız gerekli. Hedefin 2019 olduğu söylendi. Bizler genel başkanımızın o sözü, o talimatı üzerine İzmir’de çalışmalarımızı hızlandıracağız.

DAHA ÖNCE BU KADAR YÜKSEK KATILIMLI ZİYARET OLMADI

Genel merkeze en yüksek katılımlı ziyaret oldu. Bu zamana kadar olmamış bir sayıyla ziyaret edildi. Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Oktay Vural Bey de bizlere eşlik ettiler. İzmir tam olarak, teşkilat olarak hepimiz oradaydık, yaklaşık 700 kişilik bir heyetle orada bulunduk’’.

TÜRKEŞ'İ ZİYARET ETTİLER

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yanındaki heyet merhum kurucu Genel Başkanları Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret ettiler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.