Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te meclis yapılamadı: CHP neden gelmedi'

Menderes'te meclis yapılamadı: CHP neden gelmedi'

Menderes Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısına CHP’li meclis üyelerinin tam kadro katılmaması kriz yarattı. Meclis’te CHP çoğunlukta olduğu için yeterli çoğunluk sağlanamadı, meclis yapılamadı. AK Parti ateş püskürürken, CHP Grup Başkanvekili Mustafa Öztürk’ten açıklama geldi. Menderes'te meclis yapılamadı

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 20:56
EGE POSTASI - AK Partili Bülent Soylu’nun Belediye Başkanı olduğu Menderes’te  mecliste çoğunlukta olan CHP grubu, Ağustos ayı birinci meclis toplantısına tam kadro katılmadı. CHP Grubu toplantıya katılmayınca yeterli çoğunluk sağlanamadı, meclis yapılmadı. Belediye Başkanı Soylu yeni toplantı kararı aldı. Toplantı için Perşembe sabahı 09:00'a çağrı yapıldı.

AK PARTİ TEPKİLİ
Menderes’te yeterli muhalefeti yapmıyor diye eleştirilen ve CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile  kurmaylarının da müdahale ederek “Sert muhalefet” yapın mesajı verdiği CHPli meclis üyelerinin toplantıya katılmaması manidar karşılandı. Geçtiğimiz ay CHP ve AK Partililerin oyları ile komisyonlara gönderilen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na arazi tahsisi ile ilgili maddenin görüşüleceği meclisin yapılamaması, AK Parti cephesinden tepki görürken, CHP’den açıklama geldi.

CHP NEDEN KATILMADI'
CHP Grup Başkanvekili Mustafa Öztürk, “Kimse toplantıya katılmamamızın altında bir şey aramasın. Meclis toplantıları genelde Pazartesi, Cuma olurdu .Belediye Başkanı Soylu Çarşambaya aldı toplantıyı. Çarşambaya hazırlık yapmamış bizim arkadaşlar. Grup toplantısına gelmeyenler oldu. Bir arkadaşımızda grup toplantısı esnasında fenalaşınca meçlis gündemini masaya yatıramadık. Bu nedenle katılmama kararı aldık. Zaten başkanın getirdiği önergelerden haberimiz olmuyor. Sabah 09:00’da toplanılacak. Biz CHP Grubu olarak mecliste olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.