Dolar 32,3532
%-0.02
Euro 34,7911
%0
Altın 2.394,320
%-0.1
Bist-100 10.265,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’in ikizleri 1 Mayıs'ta açılıyor

Menderes’in ikizleri 1 Mayıs'ta açılıyor

Menderes Belediyesi tarafından ilçe merkezine kazandırılacak modern düğün salonlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İkiz düğün salonları 1 Mayıs’ta açılacak.

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 09:42

Menderes Belediyesi tarafından, Cüneytbey Mahallesi’nde inşaatı devam eden modern düğün salonlarında sona gelindi. Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında iki adet kır düğün salonu ilçe merkezine kazandırılıyor. Mimarisi ile dikkat çeken ikiz düğün salonları 1 Mayıs’ta gerçekleşecek düğün ile hizmete açılacak.

İnce dokunuşlar

Bir ömür boyu mutluluğa evet diyenlerin yeni adresi olacak Merkez Kır Düğün Salonları iki projeden oluşuyor.  Birinci proje bin 800 metrekare, ikinci proje bin 500 metrekare alanda geçekleşiyor. Her iki projenin de 500 metrekare kapalı alanı buluyor. 2 adet çocuk alanının da yer aldığı Merkez Kır Düğün Salonları 2 bin 700 metrekare otopark alanını da içinde barındırıyor.

Menderesli düğününü Menderes’te yapacak

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak daha önce Oğlananası mahallemize bir adet modern kır düğün salonu kazandırmıştık. Şimdide ilçe merkezimizin ihtiyacı olan modern salonları Cüneytbey Mahallemize kazandırıyoruz. 2 adet kır düğün salonu çalışmamızda sona geldik. İnşallah 1 Mayıs tarihinde ilk düğünümüzü gerçekleştirerek ikiz düğün salonlarımızı hizmete açacağız. Daha önceden büyük paralar vererek, başka ilçelere giderek düğün yapmak zorunda olan Menderesli hemşerilerim artık eşi benzeri olmayan modern kır düğün salonlarımızda en mutlu günlerini kutlayacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.