Dolar 32,2580
%0.05
Euro 34,8148
%0.04
Altın 2.434,110
%0.07
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor kadro kalitesine güveniyor

Menemen Belediyespor kadro kalitesine güveniyor

Pazar günü deplasmanda Aydınspor 1923'le karşılaşacak Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor tecrübeli futbolcularına güveniyor. Öte yandan Aydın maçında Menemen Belediyespor taraftarlarının stada alınmayacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2016 - 12:21

Stresli bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren teknik direktör Suat Kaya, zorlu atmosferi kaldırabilecek oyunculara sahip olduğunu söyledi. Kadro kalitesine güvendiğini belirten Kaya, "Birçok futbolcumuz kariyerlerinde Süper Lig ve TFF 1'inci Lig tecrübesi yaşadı. Baskının yoğun olduğu deplasmanlara alışkınlar. Aydın'dan da sakin oynayıp istediğimizi alacağız. Rakibimiz de çıkışa geçmek için mutlak kazanmayı hedefliyor. İşimiz kolay değil ama zirve yarışından uzaklaşmamak için kesinlekle galibiyet elde etmeliyiz" dedi.  

Aydın'da Menemen Belediyespor taraftarları Stada alınmayacak

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak Aydınspor 1923-Menemen Belediyespor maçına konuk takım taraftarının alınmayacağı belirtildi. Aydın İl Spor Güvenlik Kurulu, 2014-15 sezonunda Aydın'da yapılan karşılaşmada taraftarlar arasında yaşanan gerginliği gerekçe göstererek Menemenli futbolseverlere yasak getirdi. Önceki sezon Aydın'da 1-1 biten müsabakanın devre arasında ve sonrasında taraftarlar birbirine girmiş, polis olayları biber gazı kullanarak yatıştırmıştı. 

Aydınspor 1923 teknik direktörü Göksel Özdemir, zorlu randevuda en büyük kozlarının taraftarları olacağını söyledi. Aydınlı futbolseverlerden tribünleri doldurmasını isteyen Özdemir, "Menemen Belediyespor maçını kazanırsak çok büyük özgüven yakalarız. Taraftarın itici gücüne ihtiyacımız olacak. Menemen Belediyespor kaliteli bir takım. Biz de evimizde oynayacak olmanını avantajını kullanacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.