Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7447
%-0.18
Altın 2.394,510
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor zirvenin 5 puan gerisine düştü

Menemen Belediyespor zirvenin 5 puan gerisine düştü

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattında yer alan Tokatspor'a deplasmanda 4-2 yenilen Menemen Belediyespor şokta. 

  • Ege Postası
  • 30.01.2017 - 13:28

İZMİR - Şampiyonluk yarışındaki rakipleri lider Gümüşhanespor ve ikinci sıradaki Ankaragücü'nün kazandığı haftada yara alan sarı lacivertli ekip, zirvenin 5 puan gerisine düştü. Önceki hafta şampiyonluk adayı Gümüşhanespor'u yendiklerini hatırlatan Teknik Direktör Suat Kaya, Tokat'ta çok kötü oynadıklarını söyledi. Kaya, "Tokat maçını kaybederek Gümüşhane zaferini anlamlı kılamadık. Moralimiz çok bozuk" dedi. 

Tokatspor karşısında golcü sorununu da gündeme geldiğini anlatan Suat Kaya, "Ara transferin bitimine 2 gün kala mutlaka bir santrfor takviyesi yapmayı planlıyoruz. 

Ayrıca oyuncularımı da uyaracağım. Zirve ile aramızın açılmasına asla müsada edemeyiz. Önümüzde 15 karşılaşma daha var ama mutlaka oyunumuzu düzeltmeliyiz" şeklinde konuştu. Suat Kaya, cezalı sol bek Yasin ile orta saha Mustafa'nın eksikliklerini hissettiklerini de belirterek, "Bu maçta da stoperimiz Efe cezalı duruma düştü. Çok fazla kart görüyoruz" yorumunu yaptı.

POLİSE KÜFÜR ETMEDİM

Tokatspor maçı sonrası polise küfür ettiği iddiasıyla karakola ifade vermeye giden Menemen Belediyespor teknik direktörü Suat Kaya, hiçbir emniyet mensubuna saygısızlık yapmadığını söyledi. Karşılaşma bitiminde iki takım futbolcularının tünelde gerginlik yaşadağını ifade eden Kaya, "O sırada emniyet mensupları tansiyonu düşürmek için koridora geldi. Ben de iki polisle tartıştım. Ancak ne polisler bana ne de ben onlara küfür ettim. Sadece seslerimizi yükselttik ve ifade vermeye gittim. Neticede birbirimizden özür diledik, olay da kapandı" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.