Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Metin Fitöz'ün doğum günü böyle kutlandı

Metin Fitöz'ün doğum günü böyle kutlandı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden AK Parti İzmir’in tanınmış isimlerinden, Bayraklı’nın kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Metin Fitöz’ün doğum günü anısına, Karşıyaka Taypark’ta organize edilen yemekte, 130 çocuk, unutulmaz bir gün geçirdi. Fitöz Ailesi'nden anlamlı etkinlik

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 10:41

EGEPOSTASI – Çocuk yuvasında kalan kimsesiz çocuklarla, Karşıyaka’daki dar gelirli ailelerin çocukları, Karşıyaka Taypark’ta, Metin Fitöz anısına verilen yemekte buluştu.

Geçen yıl Nisan ayında, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden AK Parti Bayraklı İlçe Eski Başkan Yardımcısı Metin Fitöz’ün kızı Şeyda Fitöz, babasının doğum günü için farklı bir organizasyon planladı. Karşıyaka Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü araç desteği sağladı, Fitöz Ailesi yemeğin maddi maliyetini karşıladı, çocuk yuvasında kalan ve Karşıyaka Belediyesi İsmail Cem Kültür Merkezi’ne devam eden dargelirli ailelerin çocuklarından oluşan 130 minik, Karşıyaka Taypark’ta ağırlandı. Çocuklar yemeklerini yedi, atları izledi, oyun parkında saatlerce oynadı ve unutulmaz bir gün yaşadı.

2 AYDA BİR TEKRARLANACAK

Metin Fitöz’ün kızı Şeyda Fitöz, çocukların mutluluğunu görünce, bu organizasyonu iki ayda bir tekrarlama kararı aldıklarını belirtti. Fitöz, “Babamın doğum günü için farklı bir organizasyon planladık. Çocuklar çok mutlu oldu. Bazı müteahhit arkadaşlarımız da destek olmak isteyince, yine belediye ve onların desteğiyle, bu organizasyonları iki ayda bir 100 çocukla tekrarlama kararı aldık. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Buradan başta Belediye Başkanımızı Hüseyin Mutlu Akpınar, destek olan bütün çalışma arkadaşlarına ve bizi yanlız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

Metin Fitöz

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.