Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O başkan kararını verdi

O başkan kararını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Tire ilçe eski başkanı Mustafa Güngör, yarın gerçekleşecek delege seçimleri öncesi ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  O başkan kararını verdi

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 11:53

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İlçe başkanı olması yönünde kendisine gelen yoğun ısrarı kıramayıp başkanlığa yeniden aday olma kararı verdiğini belirten deneyimli siyasetçi, "Delege seçimlerimiz yarın yapılacak. Muhtarlar, belediye başkanları, partililerden gelen yoğun destek ve ısrarı kıramadım. İlçe başkanlığı için aday olma kararı verdim. Delege yapısı nasıl çıkarsa çıksın başkanlık için ben de varım" dedi. 

İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Küçük Menderes’teki deneyimli ve sevilen siyasetçilerinden, CHP Tire İlçe eski başkanı da olan Mustafa Güngör'ün, halen yürüttüğü İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi görevinin yanı sıra önümüzdeki günlerde gerçekleşecek delege seçimlerinin ardından yeniden ilçe başkanlığı görevine aday olması bekleniyordu. 

DERT BABASI OLARAK BİLİNİYOR 

Yaklaşık 60 yılın ardından Tire’nin yeniden CHP’ye geçmesinde büyük katkısı olduğu bilinen, ilçe başkanlığı yaptığı 4,5 yıllık dönemde kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el, gitmedik ev bırakmayan ve partili partisiz herkesin yardımına koşması nedeniyle ‘dert babası’ olarak da bilinen sevilen siyasetçiye, delege seçimlerinin ardından gidilecek ilçe kongresi için başkanlığa aday olmak için kolları sıvadı. 

DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 

Kurtuluş, Adnan Menderes ve Dumlupınar mahalleleriyle başlayacak olan delege seçimlerinde in 820 kayıtlı üyenin 308 delegeyi belirleyeceğini, seçimin sonuçlanmasının ardından ilçe başkanlığı için çalışmalarını yürüteceğini kaydeden Mustafa Güngör, 87 muhtarın 65'inin kendisini desteklediğini ve yeniden ilçe başkanlığı yapması için kendisiyle görüştüklerini dile getirerek, bu göreve layık görülmesi nedeniyle teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

HENÜZ KARAR VERMEDİM DEMİŞTİ 

Bornova Belediyesi eski başkan yardımcılığı görevini de yapmış olan Mustafa Güngör, 8 Eylül'de gazetemize yaptığı açıklamada da adaylık için yeşil ışık yakmış ve "Koşturuyoruz. Zamanımız yok. Ama tabii birilerine karşı gelme şansımız da yok. Bizimle olacaksa bizimle, başka bir arkadaşla olacaksa başkasıyla yola devam edeceğiz. Partili partisiz çok sayıda arkadaşımız ve büyüğümüz aday olmam konusunda oldukça ısrarlı. Keza muhtarlarımız da. Bizi tekrar partinin başında görmek istiyorlar. Henüz karar vermedim. Partililerimiz ne derse onu yapacağım. Önce şu delege seçimlerimizi başarıyla sonlandıralım. Karar verdiğimde zaten kamuoyuyla paylaşacağım” değerlendirmesini yapmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.