Dolar 32,2324
%-0.03
Euro 34,7604
%-0.12
Altın 2.459,560
%1.11
Bist-100 10.334,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş Belediyesi’nin acı günü

Ödemiş Belediyesi’nin acı günü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, trafik kazasında yaşamını yitiren 27 yaşındaki zabıta memuru Abdurrahman Atalay Demir'in cenazesi, Belediye Binası önünde düzenlenen törenin ardından Büyük Camii'de kılınan namaz sonrası gözyaşlarıyla toprağa verildi. Başkan Badem'den duygu yüklü sözler

  • Ege Postası
  • 27.07.2017 - 09:54

Ödemiş Belediyesi'nde görevli zabıta memuru Abdurrahman Atalay Demir, dün saat 22.00 sıralarında İzmir'e gidecek bir yakınının kaçırdığı otobüse yetiştirmek için 35 ZGU 13 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Demir, otobüsü Tire'nin Derebaşı Mahallesi Sapağı'nda yakalayıp, önüne geçerek durdurdu. Yakının otobüse bindiren Demir, Ödemiş'e dönmek için otobüsün hareket etmesini beklemeden otomobiliyle 'U' dönüşü yapmak istedi. Bu sırada yolcu otobüsünü sollayan 48 yaşındaki Hüseyin Pelit yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, Demir'in otomobiline hızla çarptı. Kazada, bekar olan Demir yaşamını yitirdi.

TABUTUNA ÜNİFORMASI VE FENERBAHÇE FORMASI SERİLDİ

Bekar olan zabıta memuru Abdurrahman Atalay Demir'in İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesi ilk Saraçoğlu Caddesi'ndeki babaevinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Demir'in üzerinde zabıta üniforması ve taraftarı olduğu Fenerbahçe kulübünün forması serili tabutu, Ödemiş Belediyesi önüne götürüldü.

Burada düzenlenen törene AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, yaşamını yitiren zabıta memuru Demir'in babası Sıtkı Demir, diğer yakınları ve belediye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Sözün bittiği yerdeyiz. Atalay Demir, Ödemişliye hizmet eden, iyi yürekli bir kardeşimizdi. Birlikte çalıştığımız 2 yıl içerisinde insanlara hep hizmet ettiğini, yardım etmeye çalıştığını gördük. Bugün, belediyemizin yaşadığı en kötü günlerden biri.  Tarif edilemez bir acı. Allah tekrarını göstermesin.  Bizler inançlı insanlarız. Hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine inanıyoruz. Görevi gereği Ödemiş’te birçok kişiyle temas halinde olan, güleryüzlü ve samimiyetiyle herkes tarafından sevilen, ailemizin bir ferdi, çalışma arkadaşımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

Edilen duaların ardından Demir'in ikindide Ödemiş Büyük Cami'ye götürülen cenazesi burada kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınarak Ahrandı Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

İzmir'de kazalar iki can aldı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.