Dolar 32,6365
%0.24
Euro 35,3935
%0.28
Altın 2.502,570
%1.43
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina’dan Bucaspor camiasına kongre çağrısı!

Piriştina’dan Bucaspor camiasına kongre çağrısı!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor’un bir an evvel kongre yapması gerektiğini ifade etti. Yazılı bir açıklama yapan Piriştina, “Mevcut yönetim, bu kulübe gönül vermiş üyelerinin “güvenoyu”na başvurmak üzere acil olarak kongreyi toplamak zorundadır” ifadelerini kullandı. Bucaspor’da Başkan Çetin Kayışlı, kongre kararı almayacaklarını, göreve devam edeceklerini açıklamıştı. Piriştina’dan Bucaspor camiasına

  • Ege Postası
  • 13.06.2015 - 10:35
EGE POSTASI - PTT 1'inci Ligi'nde küme Bucaspor’da Başkan Çetin Kayışlı, kongre kararı almayacaklarını, göreve devam edeceklerini FIFA kanalıyla gelen transfer yasağını kaldırmayacaklarını açıklamıştı.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yaptığı yazılı açıklamayla camiaya kongre çağrısı yaptı. Piriştina bazı futbolcuların satılacağı yönünde haberler aldıklarını bunun kulübe ihanet olacağını ifade etti.
 
 Piriştina'nın açıklaması şu şekilde;

"Kentimizin en önemli değerlerinden biri olan Bucaspor Kulübü, tüm Bucalılar için çok özel anlam ifade etmektedir. Bu kente aidiyet duygusunun en önemli unsurudur. Buca’yı genç, dinamik bir vizyonla geleceğe taşıma misyonunu üstlenmiş olan bu kentin yerel yöneticileri olarak, bizler de takımımızın geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’e veda etmesinden büyük üzüntü duyduk. Ancak, gelecek dönemlerde Bucasporumuzla nice başarılara imza atacağımız güzel günlere olan inancımız ve umudumuzu hiç kaybetmedik.
Sonuç her ne olursa olsun; Bucaspor Kulübü’ne emeği geçen herkese saygımız sonsuzdur.
Buca Belediyesi olarak; Bucasporumuza, dün olduğu gibi, yarın da maddi ve manevi desteğimiz devam edecektir. Bunun aksi düşünülemez bile…
Ancak, ticarette ve siyasette olduğu gibi, sporda da, bir başarısızlık söz konusu olduğunda, yönetim mekanizmalarının, üyeler nezdinde “güven tazeleme” gerekliliği doğmaktadır. Bunun yolu da kongreden geçmektedir.
Bucaspor Kulübümüz’de böylesi bir süreçten geçmektedir. Mevcut yönetim, bu kulübe gönül vermiş üyelerinin “güvenoyu”na başvurmak üzere acil olarak kongreyi toplamak zorundadır.
Kongreler, her şekilde, yenilenme, tazelenmedir. Bu süreçte, heyecanla, aşkla, inançla ve bütçeyle yönetime talip olanlar da olacaktır. Bunlar doğaldır. “Fırtınalar”a gönül vermiş bazı arkadaşlarımızın elini taşın altına koymaya, güzide kulübümüzü başarılara taşımaya olan arzularını da görüyor ve mutlu oluyoruz.
Bucasporumuzu 1. Lig’e, oradan da Süper Lig’e taşıma azmindeki herkese destek vermek, bizim için taşımaktan gurur duyacağımız bir sorumluluktur.
Her başarının arkasında olacağımız gibi; Kulübümüze zarar verecek her türlü kararın karşısında olacağımızın da özellikle altını çizmek isterim.  
Son günlerde, transfer yasağı bulunan Bucaspor’da bazı futbolcularımızın satılacağı yönünde duyumlar alıyoruz. Bu, Bucaspor’a ihanettir. Yeni futbolcularla kadromuzu güçlendirmemizin önünde duran transfer yasağı gerçeğini görmezden gelip, sahip olduğumuz kadroyu böylesine “pervasızca” dağıtmak büyük sorumsuzluktur. Hiçbir gerçek Bucasporlu’nun böylesi bir ihanete seyirci kalması beklenemez. Umarız; bunlar sadece bir şehir efsanesidir. Bucasporlu hiç kimsenin böyle bir hata yapmayacağına inanmak istiyoruz.
 
 
Öte yandan; kongre sonrası oluşacak yeni yönetimin ilk işi de transfer yasağını kaldırmak olacaktır.
Bucasporumuzla nice şampiyonluk kupaları kaldırmak dileğiyle saygılarımı sunarım."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.