Dolar 32,4856
%0.33
Euro 34,6901
%0.3
Altın 2.406,310
%1.1
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SODEM'den Büyükerşen'e saldırıya kınama

SODEM'den Büyükerşen'e saldırıya kınama

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e saldırı, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından da kınandı. SODEM'den Büyükerşen'e saldırıya kınama

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 10:19

EGEPOSTASI – Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Dernek tarafından yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Büyükerşen’in, şehrin eğlence merkezlerinden Haller Gençlik Merkezi önünde yumruklu saldırıya uğradığı hatırlatıldı. Büyükerşen’in hem Anadolu Üniversitesi Rektörü hem de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, kentin çağdaş, huzurlu, müreffeh bir kent olması yolundaki eşsiz başarılarının tüm ülke kamuoyu tarafından takdir edildiği belirtilen açıklamada, “Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in uğradığı bu çirkin saldırıyı kabul edilemez buluyoruz ve kınıyoruz” denildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son bulmasını dilediğimiz ve istediğimiz bu tür saldırılar Belediye Başkanlığı Görevlerimizi en iyi şekilde ifa etme istek ve idealimizden bizi geri döndürmeyecek, azmimizi daha da güçlendirecektir.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.