Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sanayicilerden KOSBİ’ye tam destek

Sanayicilerden KOSBİ’ye tam destek

Son 9 ay içerisinde gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarıyla ‘üyelerle birlikte şeffaf yönetim’ sözünü hayata geçiren Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) yönetimi, bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin desteğini aldı.

  • Ege Postası
  • 07.10.2016 - 11:37

KOSBİ’de üç ayda bir periyodik olarak düzenlediği ortak akıl toplantısına çık sayıda sanayici katıldı. KOSBİ yönetim kurulunun tam kadro olarak hazır bulunduğu toplantıda sanayicilere yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde üyelerle birebir görüşme imkanı bulduklarını söyledi.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen ortak akıl toplantılarıyla sanayicilerin isteklerini dinlediklerini ve bunlara uygun çözümleri ürettiklerini bildiren Başkan Porsuk, “Bölgemizi, dün olduğu gibi yarın da üyelerimizden gelen tavsiye ve önerilerini göz önüne alarak birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Aldığımız fikri geri dönüşler bizler için çok önemli bir referans sağlıyor. Bugüne kadar yaptığımız her çalışma şeffaf olarak gerçekleştirildi. Bundan sonra da bölgemizi sanayicilerimizle birlikte ortak akıl yönetim felsefesi ile yönetmeye devam edeceğiz" dedi. Porsuk, bölge içindeki çalışmaların kanunların kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde yürütüldüğünü ve hiçbir üyenin hakkının bir başka üyeye geçmemesi için adil bir yönetim sergilediklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.