Dolar 32,2610
%-0.04
Euro 35,0627
%-0.06
Altın 2.467,020
%0.03
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şantiyedeki kavgada Suriyeliyi işçiyi yaraladı

Şantiyedeki kavgada Suriyeliyi işçiyi yaraladı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, inşaat şantiyesinde çıkan kavgada Suriye uyruklu 25 yaşındaki A.T.'yi bıçakla boynundan yaralayan 55 yaşındaki E.Ç. polis tarafından yakalandı.

  • Ege Postası
  • 07.09.2016 - 11:21

Geçen cumartesi günü Menemen'deki bir inşaat şantiyesinde boynundan bıçakla yaralanan Suriyeli A.T., ilçedeki bir özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, hayati tehlikesi bulunduğu için İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. 

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Suriyeli A.T.'yi bıçaklayan kişinin E.Ç. olduğu belirlendi. Patronun yakını olan ve şantiyede görev yapan E.Ç.'nin, burada çalışan Suriyeli işçileri sürekli uyarması nedeniyle çıkan tartışma sırasında, kendisine saldıracağını düşündüğü A.T.'yi bıçakladığı anlaşıldı. Zanlı E.Ç.'nin olayın ardından İzmir'e kaçtığı belirlendi. İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, E.Ç.'yi Konak ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullandığı suç aleti bıçak da Karabağlar ilçesindeki boş bir evde ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen E.Ç. tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.