Dolar 32,2607
%0.06
Euro 34,7629
%-0.03
Altın 2.402,400
%-0.29
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şarkılarını güneşli günler için söyleyecekler

Şarkılarını güneşli günler için söyleyecekler

Dev kadrosu ve renkli performansıyla müzikte büyük başarılara imza atmayı sürdüren Aegean Band, 4 Mart Cumartesi günü, Atatürk Kültür Merkezi'nde bir kez daha İzmirli müzikseverlerle buluşacak.

  • Ege Postası
  • 27.02.2017 - 09:33

İsmini Ege'den alan Aegean Band, “Sing to the Sun" sloganıyla gerçekleştireceği AKM konserinde hitleşmiş oldies'ler, blues, caz ve Türkçe müziklerin yanısıra, neşeli Balkan ve Grek şarkılarıyla eğlence dolu bir performans sunmaya hazırlanıyor. 30 kişilik büyük kadrosuyla sahne almaya hazırlanan orkestra, dokuz solistinin farklı tarz ve dillerde seslendireceği şarkılarla dinleyicilerini tüm dünyayı dolaşan bir müzikal yolculuğa çıkartacak.

İzmir'de verdiği her konseri büyük ilgi gören Aegean Band'in bu konserindeki solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Süheyla Çolak, Burcu Gümrükçü, Merve Atılgan, Peyruze Rana Şimşek, Deniz Çağlak, Özlem Çabuk ve Cemre Eren. 4 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek konserin biletleri, Konak Atatürk Kültür Merkezi gişesi, Zeytin Sanat Organizasyon ve Biletix satış noktalarından temin edilebiliyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.