Dolar 32,4242
%0.2
Euro 34,7957
%0.01
Altın 2.401,550
%0.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu sorun dinledi

Selvitopu sorun dinledi

İlçede bulunan muhtarlarla yaptığı bölgesel muhtar toplantılarının yanı sıra yapılan çalışmaları yerinde görmek ve denetlemek için mahalleleri dolaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 05.04.2017 - 12:10

Görevde olduğu 3 yıllık süre boyunca Karabağlar’ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtarlarla yaptığı toplantıların yanı sıra şimdi de mahalleleri dolaşarak programlar yapıyor. Başkan Selvitopu, önce muhtarlarla ardından da vatandaş ve esnafla bir araya geliyor.

İLK ZİYARET GÜLYAKA'YA

Selvitopu dünkü programında ilk ziyaretini Gülyaka Mahallesi Muhtarı Gülizar Öztekin’e yaptı. Meclis Üyesi Baki Durmuş’un da eşlik ettiği gezide Gülyaka sokaklarını dolaşan Başkan Selvitopu, çalışmaları denetledi, eksikleri not aldı. Bu ziyaret sırasında vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Selvitopu, çözümlenmesi için yetkililere talimat verdi.

Başkan Selvitopu’nun buradan sonra ikinci durağı ise Bahar Mahallesi Muhtarlığı oldu. Muhtar Ahmet Cankurtaran ile sohbet eden ve Eskiizmir Caddesi üzerinde esnafı dolaşan Selvitopu, onlara “Hayırlı işler”diledi. 

Esnafa ve vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi de veren Muhittin Selvitopu, ilçedeki imar planı değişiklikleriyle de ilgili vatandaşlara aydınlatıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Selvitopu ayrıca çocuklara oyuncak dağıttı.

Karşılarında sorunlarını dinleyen ve not alan Başkanı Selvitopu’nu gören vatandaşlar sıkıntılarını anında aktarma şansı bulurken, gösterdiği yakın ilgi için de Başkan’a teşekkür edip, memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.