Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter iddialı konuştu: Golü 90'a takacağız!

Serter iddialı konuştu: Golü 90'a takacağız!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, KRT FM’de Mithat Umutoğulları’nın hazırlayıp sunduğu Ege Postası İle Gündem programına konuk oldu. Serter adaylar arasındaki uyuma dikkat çekti, “Milli Takım gibiyiz iki tarafta…İstişare ve karşılıklı hoşgörüyle iyi bir takım haline geldik. 7 Haziran’da golü 90’a takacağız” dedi. 30 ilçede de birinci parti olacaklarını iddiasında bulunan Serter, AK Parti’ye gönderme yaptı, “Alanda AKP’nin sadece bayraklarını görüyorum. Moralleri bozuk… Sokakta vatandaşa hesap verecek durumda değiller” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.05.2015 - 11:01
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, KRT FM’de Mithat Umutoğulları’nın hazırlayıp sunduğu Ege Postası İle Gündem programına konuk oldu.

DOKUNMADIĞIMIZ EL OLMAMALI
Partinin yaptığı öncecim nedeniyle örgütün 10 aydır sahada olduğunun altını çizen Serter, “Önceçimde aday adaylarımız sahadaydı… Şimdi adaylarımız sokakta devam ediyor. Gitmediğiz  köy olmamalı dokunmadığımız el olmamalı. Önce birinci grup bireysel çalıştı. İkinci grup toplu ziyaretler yaptık. Sonra tam tersini yaptık. Tüm ilçeleri adaylarımızla bir arada gezdik. Evlere pazara girdik. İnsanların özlemi CHP’yi birlik içinde görmekmiş. İyi bir sinerji oluştu. Vakit kazanmak için yemek yemiyoruz. Tanıtım birimi kurduk. Araçlarımızla birlikte gruplar ilçelere gidiyoruz. Halka dokunan gönüllü gruplarımız bunlar. Gönüllü çalışmak isteyen herkese kapımız açık. Seçmenden çok olumlu tepkiler alıyoruz. İnsanların tokalaşması, sarılması çok önemli” dedi.


GÖLÜ 90’A TAKACAĞIZ
Eski Bakan, Genel Başkan Yardımcısı, eski belediye başkanı, eski il başkanı gibi adayların bulunduğunu belirten Serter, adaylar arasındaki uyuma dikkat çekerek şunları söyledi;
“Adaylarımız çok ayrı özellikle sahip. Ekip çalışması onları daha da kaynaştırdı. Kendi fikirlerini hemen söylüyorlar. Sürekli istişare içindeyiz. Ekibin birbirini tanıması önemli. Hepsi kıymetli. Kaynaşmak önemliydi. Biz bunu sağladık. Bir sıkıntı yaşamadık. Birbirimize inanç var. Birbirimize güven verdik. A Takımıyız. Milli Takım gibiyiz iki tarafta. Takımı organize etmek kolay değil. Karşılıklı hoşgörüyle iyi bir takım haline geldik. 7 Haziran’da golü 90’a takacağız.”
 
İDDİALIYIZ ÇÜNKÜ…
10+10’u hedeflediklerini ifade eden Serter, “ İddialı konuşmamda önseçimin etkisi oldu. Kontenjan adaylar çok değerli. Genel Başkanımız buradan aday…Vaatlerimiz toplumda ses getirdi. Uyum da güzel. İddiam gerçekçi” diye konuştu.


30 İLÇEDE ÖNDE ÇIKACAĞIZ
Son iki seçimde kaybedilen ilçelere yönelik özel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Serter, “ Seçimin kaybedilmesinin acısını çekiyorlar bu yüzden ilçe başkanlarımız inanılmaz çalışıyorlar. O ilçelere daha etkin siyaset yapmak için imkanlarımızı sunuyoruz. 30 ilçede de önde çıkacağız” dedi.

SERTEL’İN TAVRI ÖRGÜTÜ MOTİVE ETTİ
Adaylığı düşürülen Atila Sertel’in çalışmalarda yer aldığını söyleyen Serter, “ Hak etiği bir durum değil…Müthiş bir olgunlukla karşıladı adaylığının düşürülmesini. Sahada olması küsmemesi, örgütü motive ediyor …CHP’nin kendisine ihtiyacının olduğun farkında…Vekil olamazsa Genel Başkanımız kendisini farklı görevlerde değerlendirecektir. Ben de bu konuda ricacı olacağım” dedi.

SADECE BAYRAKLARI VAR
AK Parti’nin sahada olmadığını öne süren Serter, “ Alanda AKP’nin sadece bayraklarını görüyorum. Moralleri bozuk… Sokakta vatandaşa hesap verecek durumda değiller. Cumhurbaşkanının siyasi arenaya bu kadar girmesi çok doğru değil. Cumhurbaşkanlığı makamı çok önemli bir makam…Valilik okullara kaymakamlıklara talimat geçmiş. Halkı velileri toplantıya getirin diye…Kendi aralarında görev dağılımı yapmışlar. Valilik üstlenmiş. Vali AKP’nin Valisi olarak çalışıyordu. İnşallah hükümetin Valisi olarak çalışır bundan sonra….AKP İl Başkanının açıklamaları tencerenin dibi tuttuğunu gösteriyor” dedi.


AZİZ BEY’İN ARKASINDAYIM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la makamında çekilen fotoğraflara ve açılış töreninde yaptığı konuşmaya örgütten tepkilerin geldiğinin hatırlatılması üzerine Serter, “
Cumhurbaşkanı İzmir’e geliyor. Protokol olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızın karşılaması olması gereken bir durum. Cumhurbaşkanının belediyeyi ziyarete gelmesi de Büyükşehir Başkanı için onur verici bir görev ağırlamak…Makamda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları gördüm.  Bazı kareler art niyetli çekilmiş. Ben Başkan’ın yanındayım. Doğrusunu yapmış. Misafirini iyi ağırlamış. İzmir beyefendisi gibi davranmış. Genel seçimler var. Aziz Bey sahada. Her yerde partisine oy kazandırmaya çalışıyor. Kürse de konuşması da mutlaka AKP’den partimize oy kazandırmak içindir diye düşünüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.