Dolar 32,3386
%-0.06
Euro 34,8343
%0.12
Altın 2.392,270
%-0.19
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır'dan rötarlı açıklama

Sındır'dan rötarlı açıklama

Selçuk İZBAN açılışı sırasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun aleyhte tezahuratlarla konuşturulmamasıyla yaşanan kürsü krizinden iki gün sonra, partisinin Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'dan açıklama geldi. Sındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Yıldırım hiç telaşlanmasın, İzmir de, İZBAN da, 4.5 milyon gerçek İzmirli yurttaşımızındır" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ise yaptığı açıklamada "Aziz Kocaoğlu, onlar gibi rant peşinde koşmayıp üretim odaklı belediyecilik anlayışı ortaya koyduğu için sanırım kötü model oluyor" dedi. Sındır ve Altıok'tan kürsü krizine rötarlı açıklama

  • Ege Postası
  • 10.09.2017 - 12:56

EGEPOSTASI - Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı Selçuk İZBAN açılışı sırasında yaşanan krizin ardından, kürsüde olumsuz tezahuratlar yüzünden konuşamayınca töreni terk eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na destek mesajı yağarken, CHP Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır da olaydan yaklaşık iki gün sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

"İZBAN İzmirlilerindir ve hizmet millet içindir, vatandaş içindir diyen Başbakan'a sormak isterim" sözleriyle paylaşımına başlayan Kamil Okyay Sındır, "TCDD, İZBAN demiryolu hattından bugüne kadar ne kadar hat kirası almış ve İzmirlilerin hakkını gasp etmiştir. İZBAN biletlerinden ne kadar kar etmiştir.' Projenin mimarı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve onun Başkanı Sn.Aziz Kocaoğlu'nu lütfen, istemeyerek, gönülsüz ve keşke gelmese anlayışıyla Selçuk bağlantısının açılışına neden son anda davet etmiştir" dedi. Sındır açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Sn Binali Yıldırım hiç telaşlanmasın İzban da, İzmir de kendisi gibi siyasi çıkar için sözde İzmir'lilerin değil ama İzmir'de yaşayan, İzmir'in havasını soluyan, İzmir için dertlenen 4.5 milyon gerçek İzmirli yurttaşlarımızındır ve yarın da öyle olacaktır. "İzmir, İzmirliyim diyebilenlerindir". Ayrıca, Sn.Kocaoğlu'nun tepkisi de esasen sadece şahsının değil bütün İzmirlilerin duygu ve düşüncelerinin sesi olmuştur..."

Zeynep Altıok: İzmirliye eziyet dışında bir şey vermediler

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.