Dolar 32,2636
%0.07
Euro 34,7475
%-0.07
Altın 2.408,640
%-0.03
Bist-100 10.293,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu: İzmir’in en iyi belediyesiyiz!

Soylu: İzmir’in en iyi belediyesiyiz!

AK Parti Menderes İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Menderes Belediye Başkanı Soylu, "İddia ediyorum İzmir’in en iyi belediyesiyiz. 30 ilçede bizim kadar iş yapan, bizim kadar iş üreten, bizim kadar proje üreten başka bir belediye varsa hepsiyle karşılaştırmaya hazırız" dedi. AK Partili başkan iddialı konuştu:

  • Ege Postası
  • 27.11.2016 - 10:28

AK Parti Menderes İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Menderes Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya Ak Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da katıldı. 

Soylu: En iyisiyiz

Belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu “ Seçim kampanyamızda Menderes’e çağ atlatacağız sözünü vermiştik. Bu ilçe için hayallerimiz vardı ve bu hayallerimizi hep birlikte gerçeğe çevirdik. İddia ediyorum İzmir’in en iyi belediyesiyiz. 30 ilçede bizim kadar iş yapan, bizim kadar iş üreten, bizim kadar proje üreten başka bir belediye varsa hepsiyle bunları teker teker karşılaştırmaya hazırız. Artık tanıtım atağına kalkıyoruz. Yaptıklarımızı sahada daha etkin şekilde anlatacağız. Bu çalışmayı teşkilat olarak hep birlikte yapmalıyız. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini anlatarak vatandaşlarımızı da bilgilendirmeliyiz” dedi.

İmre: Etkin çalışma

Yerel seçimlerde Menderes’te tarih yazıldığını hatırlatan AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre de, “ Menderes 2014 seçimlerinde AK Belediyecilik ile tanıştı. O günden bu yana Menderes’te belediyeciliğin en güzel örneklerini görüyoruz. Teşkilat olarak bize düşen en büyük görev bu hizmetleri en güzel şekilde anlatmaktır.15 Temmuz sonrası daha etkin bir çalışma içine girdik. İlçemizin ve güzel ülkemizin refahı için her türlü fedakarlığı göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Elma da yaptığı konuşmada gençlik kolları olarak yoğun şekilde çalışma gerçekleştirdiklerini anlattı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.