Dolar 32,3517
%-0.02
Euro 34,8701
%0.23
Altın 2.391,070
%-0.24
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürücülere Ramazan uyarısı

Sürücülere Ramazan uyarısı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, Ramazan ayı nedeniyle sürücüleri aşırı hızdan kaçınmalarını ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 11:26

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, sürücüleri uyardı. Hoşgörü ayı olan ramazanda, sürücülerden birbirlerine karşı daha anlayışlı ve saygılı olmalarını, aşırı hızdan kaçınmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istedi. Ramazan nedeniyle oruç tutan sürücülerin araç kullanırken daha da dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Anık, şöyle konuştu:

“Ramazan ayında oruç nedeniyle çoğu insanda kan şekeri düşmekte, açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak reflekslerin yavaşlaması ve dikkatin dağılmasına karşı sürücüler her zamankinden fazla dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmaları gerekiyor. Aceleci olan sürücüler hem kendilerini hem de trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor. Bu mübarek ayda sürücüler birbirlerine karşı daha hoşgörülü ve saygılı olmalıdır. Aksi halde beklenmedik can yakan kazaların olması kaçınılmaz."

İzmir'de, Geçen yıl ramazan ayının denk geldiği Haziran ve Temmuz aylarında 2 bin 532 kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini ve 680 kişinin yaralandığını belirten Anık, uyarıların mutlaka dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.