Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Survivor İzmir'e geliyor iddiası!

Survivor İzmir'e geliyor iddiası!

Reytinglere damga vuran yarışma programının yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı radikal bir karara imza atmaya hazırlandığı iddia edildi. Survivor'ı Türkiye'nin gözde mekanlarından olan Foça'ya getireceği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 10.02.2016 - 16:12
Reytinglere damga vuran yarışma programının yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı radikal bir karara imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.Survivor'ı Türkiye'nin gözde mekanlarından olan Foça'ya getireceği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Survivor’la ilgili yeni bir karara imza atıyor
Yapımcılık ve sunuculuk başarısını yurt dışından aldığı programların reytinglerini tavanyaptırarak gösteren Acun Ilıcalı Survivor için Dominik’i değil Foça’yı düşünüyor. Yeni Asır’ın haberine göre, geçtiğimiz hafta bir günlüğüne Foça’ya gelen ünlü program yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın, Survivor’un Foça’da yapılabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.
Ilıcalı, Foça’da atıl durumda olan Fransız Tatil Köyü’nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. Ilıcalı’nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça’da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı. Foçalı turizmciler, “Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.