Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süs havuzunda sahibiyle birlikte ölen köpeğe otopsi yapılacak

Süs havuzunda sahibiyle birlikte ölen köpeğe otopsi yapılacak

İZMİR'in Buca İlçesi'nde pazar gezmesine gittikleri bahçede, süs havuzuna giren Labrador cinsi 'Nigra' adlı köpek ile onu kurtarmak için suya giren sahibi Cihangir Enkçü'nün akıma kapılıp ölümündeki sır perdesi aydınlanmaya başladı. Sahibi ile ölen köpeğe

  • Ege Postası
  • 10.05.2015 - 12:51
İZMİR - Sahibinin attığı plastik kabı almak için havuza atlayan köpeğin, su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldığı, sahibinin de köpeği kurtarmak için havuza atlayınca akıma kapılıp öldüğü öne sürüldü. Konunun netlik kazanması için köpeğe otopsi yapılmasına karar verildi. Köpek veteriner enstitüsündeki soğuk hava dolabında tutulurken, elektrik kablosunun ise jandarma kriminal laboratuvarına gönderildiği belirtildi.

Geçen hafta pazar günü Buca'da meydana gelen olayda, gıda firmasında satış sorumlusu olarak çalışan Cihangir Enkçü, bir yıl önce evlendiği Sehen Enkçü ve labrador cinsi 'Nigra' adlı isimli köpeğiyle Kaynaklar'da bir kahvaltı bahçesine gitti. Burada köpeğiyle oynayan Cihangir Enkçü, havuza attığı topu köpeğinden getirmesini istedi. Birkaç kez havuza girip topu getiren 'Nigra', Enkçü'nün son seferde attığı plastik kabı almak için tekrar havuza atladı Ancak su alıp batan plastik kabı almak için suyun içine başını sokan Nigra, bu sırada iddiaya göre su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldı. Köpeğini çırpınırken görünce havuza giren Cihangir Enkçü de, elektrik akımına kapılıp can verdi. 

KÖPEĞE OTOPSİ ORTAYA ÇIKARTACAK

Hem köpeğin, hem de onu kurtarmak için suya giren sahibi Cihangir Enkçü'ün ölümü yakınlarına büyük üzüntü yaşattı. Olayı araştıran savcılık ilginç bir karar verdi.

Tanık ifadelerine göre olay sırasında Cihangir Enkçü, havuza top attı ve 'Nigra' bunu alıp getirdi. Bir kaç kez atılan toptan sonra Enkçü iddiaya göre havuza plastik kap attı. Suya batan plastik kabı almak için hamle yapan 'Nigra', su pompasının kablosunu ısırınca akıma kapıldı. 'Nigra'yı kurtarmak isteyen Cihangir Enkçü de yaşamını yitirdi.

Savcılık köpeğe, otopsi yapılmasına karar verildi. Köpeğin ölüsü, otopsi için veteriner enstitüsündeki soğuk hava dolabına konuldu. Gerekli bekleme süresinin tamamlanmasının ardından ise, köpeğin elektrik kablosunu ısırıp ısırmadığı ve ne şekilde akıma kapıldığının belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Bu arada elektrik kablosu da jandarma kriminal laboratuvarına gönderildi. 

'KAÇAK OLSA BİZİM ÖRDEKLER ÖLÜRDÜ'

Olayın ardından ifadeleri alınan işyeri sahipleri havuzda elektrik kaçağı bulunmadığını, gün boyunca kendi ördeklerinin havuzda durduğunu, köpeğin gelmesiyle de korkup kaçtıklarını söyledi. 

Otopsi raporunun ardından savcının, soruşturmasındaki son kararı vereceği, işyeri sahipleri hakkında dava açılıp açılmayacağının belli olacağı açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.