Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi karar sonrası mesaj yağmuru

Tarihi karar sonrası mesaj yağmuru

Kocaoğlu’nun 397 yıl hapis cezası talebiyle yargılandığı 129 sanıklı tarihi İzmir Büyükşehir Belediyesi davasında beraat kararı çıkması sonrası bir çok isim, sosyal medya aracılığıyla mesaj yayınladı. Tarihi karar sonrası mesaj yağmuru

  • Ege Postası
  • 27.02.2017 - 16:47

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 397 yıl hapis cezası talebiyle yargılandığı 129 sanıklı tarihi İzmir Büyükşehir Belediyesi davasında, mahkeme bütün sanıklara beraat kararı verdi.

Karar sonrası bir çok isim, sosyal medya aracılığıyla mesaj yayınladı;


CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır: İBB Bşknmz Aziz Kocaoğlu ve bürokratları hakkındaki kumpas davasında haksızlıklara boyun eğmedik ve adalet tecelli etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok: Aziz Kocaoğlu'nun da 397 yılla yargılandığı 128 sanıklı İzmir Büyükşehir davası beraatle sonuçlandı, kumpas çöktü.

CHP İzmir Milletvekili: Tacettin Bayır: İlk günden beri haykırıyorduk. Adalet geçte olsa tecelli etti. 129 sanığın yargılandığı davada, Beraat kararı çıktı. Hayırlı olsun

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam: Altı yıllık yargılamadan sonra adalet yerini buldu! Kumpas İzmir'de çöktü.

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit: İzmir'in kumpas davasında adalet yerini buldu.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve Belediye bürokratlarımızın yargılandığı davada tüm sanıklar beraat etti.Atılmaya çalışılan çamur kendilerine yapıştı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: Biz adalete inandık,Sadece ve sadece adalet istedik,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 129 sanık Beraat etti. Adalet yerini buldu.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer: Başkan ve tüm sanıklar aklandı. İBB 'nin tertemiz olduğu tescillendi. Geçmiş olsun, gelecek olsun.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya: Adalet geçte olsa yerini buluyor.. İzmir'imize "hayır"lı olsun..

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Adalet yerini buldu. Kumpas davası beraatla sonuçlandı. Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu ve tüm arkadaşlarının suçsuzluğu kanıtlandı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ: İzmirimizin gurur vesikası Aziz başkanımız ve ekibine geçmiş olsun diliyoruz.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina: Biz hep adalete inandık. 5 yıldır bugünün geleceğine olan inancımızla sadece ve sadece adalet istedik. Başta Sayın Aziz Kocaoğlu olmak üzere 130 arkadaşımız 5 yıldır yargılandıkları davalardan beraat etmiştir. 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: Adalet istedik ve gerçekleşti. Aziz Kocaoğlu ve İBB yöneticilerinin yargılandığı dava tüm “sanıkların” beraatiyle sonuçlandı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe: Tüm iddialar çöktü..Hakim "beraat" dedi..Esas kumpas İzmir B.şehir Belediyesine kurulmuştu, sonunda gerçekler anlaşıldı..Herkes için adalet!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.