Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taşer: 'Hayır' propagandası yapacağız!

Taşer: 'Hayır' propagandası yapacağız!

Yeni anayasa değişikliği teklifine TBMM'de 'evet' desteği veren MHP'de, İzmir teşkilatında genel merkezin tavrının aksine çıkışlar gelmeye devam ediyor. İzmir'de MHP içinde bir 'hayır' çıkışı da son yerel seçimlerde MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Murat Taşer'den geldi. MHP İzmir'de referandum çatlağı genişliyor

  • Ege Postası
  • 30.01.2017 - 12:10

EGE POSTASI - MHP İzmir'de anayasa değişikliği teklifine yönelik Genel Merkez'in aksine 'hayır' çıkışları bir bir devam ediyor. İl Eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun partiden istifa sinyali verdiği çıkışının ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Remzi Taktakoğlu “Meclis üyelerimizin yüzde 90’ı tek adamlığı savunmuyor. Üyelerden ‘evet’ diyen taş çatlasın 3 tane sayarsın 4’ü sayamazsın” demişti.

MHP İzmir Teşkilatı'nda bir 'hayır' çıkışı da son yerel seçimlerde MHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen, parti içindeki imza hareketinde de İzmir'de başrolde olan Murat Taşer'den geldi. Aralarında bazı belediye başkan adayları, görevden alınan ve istifa eden ilçe başkanları ile bir grup meclis üyesi Taşer'in de yer aldığı toplantıda anayasa değişikliği teklifine yönelik nasıl bir tavır alacakları yönünde karar aldı.

HAYIR PROPAGANDASI YAPACAĞIZ

Parti içinde sevilen sayılan bir isim olan Taşer, Ege Postası'na yaptığı açıklamada 'hayır' kararı aldıklarını ve alanda propaganda sürecinde aktif rol alacaklarını açıkladı. Taşer, şunları söyledi;

" Toplantılar sonucunda anayasa değişikliği teklifine karşı 'hayır' tavrı alınması noktasında mutabık kaldık. Alanda 'hayır' kampanyasında aktif rol alacağız. Toplantılarımız genişleyerek devam edecek. Bizim tavrımız kişisel değil. Kişinin şahsıyla problemimiz yok. Kim olursa olsun yetkilerin tek elde toplanmasını doğru bulmuyoruz.  Böyle bir tablo gelecek Türkiye'si için doğru sonuçlar vermez" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.