Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Tehditle istifaları geri alıyorlar”

“Tehditle istifaları geri alıyorlar”

AK Parti İzmir Kadın Kolları’nda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkanlığı görevinden istifa eden Nil Turan, “Tehditlerle istifaları geri alabilirler ama pamuk ipliğine bağlı bir yönetim ne kadar başarılı olabilir ki” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.02.2014 - 13:55
ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) – AK Parti Kadın Kolları’ndan yaşanan istifa depreminin artçı sarsıntıları devam ediyor. Aralarında yedi kadın kolları il başkan yardımcısının bulunduğu 35 partili, İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’a tepki göstererek istifa etmişti. Kızılırmak bugün yolladığı basın bülteninde yönetimin görevinin başında olduğunu belirterek sıkıntı yok açıklamasında bulundu.

TEHDİTLERLE GERİ ALMAYA ÇALIŞIYOR
AK Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Nil Turan, tehditlerle bazı arkadaşlarının istifalarının geri alınmaya çalışıldığını öne sürdü. Turan, “35 kişi istifa etti. Pamuk ipliğine bağlı bir yönetim var. Bazı arkadaşlarımızı tehditle istifalarını geri aldırmaya çalışıyorlar. Öyle yapsalar da gerçeği saklayamazlar. ‘İstifanı geri al seni başkan yardımcısı yapacağız’ diyorlar. Kadın kollarında ileriye dönük hiçbir çalışma yapılmadı. 3-5 kişi istifa ettik, arkasından istifalar çığ gibi arttı.

Biz hiçbir zaman yakalım, yıkalım anlayışında olmadık” dedi.

"İSTİFALAR SONRASI KIZILIRMAK'TAN AÇIKLAMA GELDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ZAMANLAMA KÖTÜ AMA
İstifa zamanlamalarının kötü olduğunun farkında olduklarını belirten Turan, “Ortada büyük bir samimiyetsizlik var. Başkan yardımcısıyız kimsenin kimseden haberden değil. İl Başkanı Ömer Cihat Akay’la konuştuk. Kendisi bizim için önemli. Bu sürecin sıkıntı yaratmamasını rica etti. Bu karar saygı göstermek istedik. ‘duralım’ dedik ama toplantı sırasında Kızılırmak basına açıklama yapıyor. ‘Sabah istifalarını verdiler akşam aldılar’ diyor.  Bizleri aşağılamanın bir anlamı yoktu. 7 başkan yardımcısı istifa ett? Neden acab? Kızılırmak listeler açıklanmadan bir gün önce, ‘meclis üyesi olmayacağım’ diyor. Ertesi gün Bornova’da birinci sırada. Onur duyarız ama samimiyetsizlik var. 35 kişi istifa ettiği halde, ‘sıkıntı yok’ diyorlarsa diyecek bir şey yok. Tehditle bazı isimleri geri döndürebilirle ama pamuk ipliğine bağlı yönetimle bir şey yapamazlar. Birçok arkadaşımız rahatsız” dedi.  


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.