Dolar 32,3215
%-0.12
Euro 34,7694
%-0.06
Altın 2.388,690
%-0.34
Bist-100 10.262,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terörü yürüyüşle lanetlediler

Terörü yürüyüşle lanetlediler

İzmir'in Kınık ilçesinde düzenlenen yürüyüşle, son zamanlarda artan terör olayları protesto edildi.

  • Ege Postası
  • 27.12.2016 - 12:54

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik kolları ile Kınık Ülkü Ocakları tarafından dün (pazartesi) akşam 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayrakları ile toplanan yaklaşık 300 kişi, 13 Eylül Caddesi, Şehit Sezai Geçkin Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahını takip ederek Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı'na yürüdü. Yol boyunca, "Şehidim hakkını helal et bize", "Kahrolsun PKK", "Askere, polise uzanan eller kırılsın" sloganları atan grup, Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı önünde nöbet tutan askere çiçek verdi.

Ardından saygı duruşunda bulunulup, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Tekrar yürüyüşe geçen grup, bu kez Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Burada da Kınık İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ordu'ya çiçek verildi, ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. 

Kalabalığa seslenen Kınık İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ordu, "Sevgili gençler, sizlerle gurur duydum. İyiki bu vatanın fertlerisiniz. Sizler bize böyle sahip çıktığınız sürece her türlü terör örgütünün üstesinden geliriz" dedi.

Ordu'nun konuşmasının ardından grup, yürüyüşe kaldığı yerden devam edip Cumhuriyet Meydanı'na döndü. Burada bir slogan atan grup, daha sonra sessizce dağıldı.

Yürüyüşe, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, CHP Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, MHP Kınık İlçe Başkanı Hikmet Açar ve Kınık Ziraat Odası Başkanı Murat Tosun da katılarak destek verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.