Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tozlu'dan gelen eleştirilere sert yanıt!

Tozlu'dan gelen eleştirilere sert yanıt!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu kentte tartışma yaratan "İzmir'in kızları" açıklamasına gelen tepkiler üzerine sessizliğini sosyal medyadan bozdu. "İzmir'in kızları" tartışması büyüyor...

  • Ege Postası
  • 17.11.2016 - 15:50

EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu’nun açıklamaları kentte tartışma yarattı.

Tozlu katıldığı bir televizyon programında CHP’li yerel yönetimlere eleştirilerde bulunmak amacıyla, “Ya bu şehrin eskiden kızları bile güzeldi.  Artık kızları bile kalmadı. İzmir’in bütün her şeyini götürdük. Bu emin olun yerel yönetimlerin başarısızlığıdır” şeklinde konuştu.

Tozlu'nun sözlerine CHP'den gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de basın açıklaması yoluyla tepki yağmuru geldi.

Tozlu, gelen eleştiriler üzerine sessizliğini bozdu.

SOSYAL MEDYADAN YAZDI
Tozlu, kendisine ait Fecabook sayfasından şu açıklamayı yaptı;

"Bir televizyon programında yapmış olduğum konuşma üzerinden manipülasyon yapan, kullanmış olduğum cümleyi anlamından kopararak beyin ve kafatası arasında kendince mekik dokuyan, farklı anlamlandıran, bunun üzerinden sözüm ona belden aşağı vuracağını sanan zavallı zevatlara açık ve net bir şekilde belirteyim. Ne siz, ne de tasmanızı elinde bulunduranlar amacınıza ulaşamayacaksınız.

Bugün AK Parti hükümeti olarak kadınlarımıza yapmış olduğumu hizmetleri ve verdiğimiz değeri görmezden gelen sizin gibi aymazlar, Cumhuriyet tarihi boyunca yapmış olduğunuz hizmetlerin on mislini AK Parti'de görmüş olmanın ruhsal çöküntüsünü yaşıyorsunuz. Bu çöküntü öylesine bir hal almış ki; idrak yollarınızı kapatmış, gözlerinizi kör etmiş, kalbinizi mühürlemiş durumda...

Ben AK Parti'nin bir neferi olarak daima şunu söylerim ve herzaman da söylemeye devam edeceğim ki ;Türkiye,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, İzmir ise Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın özverili çalışmaları ile ilk defa hizmet görür oldu.

FUARI ÖLDÜRDÜNÜZ

Düne kadar İzmir'in en heyecan veren aktivitesi olan fuarı öldürdünüz. Gazeteci, yazar, bilim insanı, manken her ne varsa İzmir'den kaçırttınız. Şöyle bir dönün maziye...Fuar günlerinde Tarkan'lı, Sibel Can'lı, Bülent Ersoy'lu günlere...Bir çok kentten, yurtdışından vatandaşın durmadan akın akın ettiği İzmir'e...Yerli tanklarımızı yabancı ortakla ilk kez Türkiye'de yapan girişimci iş adamlarımızın yok olmasına,ticaret hayatının merkezi olan İzmir'i bitirip, değerli işadamlarımızı İstanbul'a kaçmasına siz sebep oldunuz.

Dönün de kendinizden bir utanın. Sizin aymazlığınız o kadar büyük ki;kaçakçılıktan sabıkalı meclis üyelerinizle, PKK destekleyen belediye başkanlarınızla, halka zulüm ile rekor kıran Büyükşehir Belediyenizle mi övüneceksini? Buyurun övünün. Sizler bu üstün beceriksizliğinizle tarihi değiştiremezsiniz ama bizler bu şehrin talihini değiştireceğiz.

CHP ESTETİK KATLİAMI YAPTI
Israrla iddia ediyorum CHP zihniyeti İzmir'in kızları da dahil bütün güzelliklerinin düşmanıdır. Denizinin havasının suyunun trafiğinin düşmanıdır. CHP İzmir'de bir estetik Katliamı yapmıştır. Bir prensesi dilenci yapmıştır.

Güzel İzmir'in güzel insanlarını yıllarca bitmeyen hizmetsizliklerinize boğdunuz. Şimdi de kalkıp utanmadan sıkılmadan ''cümlenin öncesi, sonrası ve vermek istediği mesaj'' arasında bağ kurmadan, kendinizce ''salvolar'' diziyorsunuz. Bre maksadını aşan çapsız efendiler! Bilesiniz ki; üç beş zevatın cümleleri bizlerin CHP'ye muhalefet etme girişimlerimize engel olamayacak. AK Parti düşmanlığınızı çok güzel bir şekilde izliyoruz. Ve emin olun; sizler de İzmir'e, İzmir'in güzel insanlarına olan hizmet aşkımızı ve hizmetlerimizi her daim görmek durumunda kalacaksınız. Sizler konuşacak bizler hizmet yapacağız. Sizler dedikoduyla kendinizi tüketecek, bizler kentimiz için üretmeye her zaman devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.