Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tramvay çarptı, ecelle pençeleşiyor

Tramvay çarptı, ecelle pençeleşiyor

Talihsiz genç yaşam savaşı verirken; babası oğlunun ihmal kurbanı olduğunu savunarak, belediyeyi mahkemeye vereceğini açıkladı. Acılı baba isyan etti

  • Ege Postası
  • 27.09.2017 - 16:53

HALİDE DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI-Karşıyaka'da bir aracın çarpması sonucu savrulup tramvayın önüne düşen motosikletin 17 yaşındaki sürücüsü Samet Kocaömer, bir haftadır yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Günlerdir kaldırıldığı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi önündeki endişeli bekleyişini sürdüren acılı baba Kocaömer, doktorların yaşaması için yüzde 5 şans verdiğini söylediği oğlu Samet’in yaşaması için dua ediyor. 

Acılı baba, “Oğlum bir doğal gaz firmasında çalışıyor. Motosikletine benzin almaya giderken Mavişehir'de kaza olmuş. Geçen hafta çarşambadan beri oğlumun uyanmasını bekliyorum. Doktorlar yüzde 5 yaşayabilir diyor. Bekliyoruz umutla. Belediyeden şikayetçiyim. Tramvayın her tarafı açık. Ne bir bariyer var ne bir uyarı. İtfaiye gelmiş oğlumu almaya. Ambulansla hastaneye getiriyorlar. O zamandan beri hastanedeyim. Şikayetçiyim. Mahkemeye vereceğim. Oğlumun hayata dönmesini bekliyorum” şeklinde konuştu.

OĞLUM İNTİHAR ETMEDİ

Baba Sabri Kocaömer, tramvayın altına sıkışan ve uzun uğraşlar sonucu çıkarılıp hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki talihsiz gencin intihar ettiği şeklindeki haberlere de tepki gösterdi ve oğlunun işte iken bu kazayı geçirdiğini belirtti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.