Dolar 32,4020
%0.07
Euro 34,5470
%-0.12
Altın 2.376,810
%-0.14
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üçüncü filmi de İzmir'de çekecek

Üçüncü filmi de İzmir'de çekecek

İLK filmi 'Öldür Beni'yi Dikili'de, ikinci filmi 'Terkedilmiş'i Karşıyaka'da çeken İzmirli yönetmen Korhan Uğur, üçüncü filmi 'Kızkaçıran'ı da İzmir'de çekmek için hazırlıklara başladı.

  • Ege Postası
  • 30.10.2015 - 10:24
İzmir'i doğal bir film platosu olarak görmesi nedeniyle kolları sıvayan Uğur, senaryosunu da kendisinin yazdığı, yönetmenliğini de üstleneceği Kızkaçıran filminde, düğünden gelini kaçıran; ama damatla beraber kaçıran Ahmet'in hikayesini komik bir dille anlatacak. 2012 yılında senarist olarak imza attığı Sağsalim'deki başarısından sonra yeniden komedi türünde bir yapım gerçekleştirmeye karar verdiğini belirten Korhan Uğur, seyirciyi şaşırtacak türde bir komedi filmi çekeceğini söyledi. 

Kasım ayında çekimlerine başlanacak filmin yapımcılığını Saygın Film (Mustafa Saygın) Serpilaltın Film (Serpil Altın) ve Menemen Prodüksiyon üstleniyor. Projenin oyuncu kadrosunda ise Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Erol Aksoy, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Levent Ülgen, Mete Horozoğlu, Kyamran Agabalaev, Konul Nagiyeva rol alacak. Nisan 2016'da vizyona girecek olan filmin Türkiye ile eşzamanlı olarak Azerbaycan'da da gösterime girmesi planlanıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.